1a divisió

El Madrid ensopega en el comiat del 2020

1a divisió. El conjunt blanc no pot amb l’Elx (1-1) i veu com s’acaba la seva ratxa de sis victòries consecutives

El Real Madrid tanca el 2020 deixant-se dos punts a Elx i posant punt i final a la bona ratxa de resultats que l’havia dut a collir sis victòries consecutives.

Contra un rival força replegat, intentant oprimir al màxim els espais i sortir al contracop, cosa que ha pogut fer amb comptagotes, el Madrid ha pogut viure a camp contrari de forma contínua, i si bé ha tingut dificultats per donar velocitat a la pilota i amenaçar l’estructura defensiva de l’Elx, amb un atac de rauxa n’ha tingut prou per inaugurar el marcador, amb un xut de Marco Asensio que, després de picar al travesser, l’ha aprofitat Luka Modric per connectar amb el cap la pilota al fons de la xarxa.

El que semblava una nit plàcida del Madrid, però, ha començat a trobar inclemències després del pas per vestidors. Primer amb una clara agafada de Carvajal sobre Barragán que ha acabat amb Fidel superant Courtois des del punt de penal. I tot seguit amb un revers de Lucas Boyé que va acabar amb la pilota a la base del pal d’un Madrid que de sobre ha perdut la brúixola del partit. I tot i intentar reconnectar-se en el tram final amb l’entrada d’Hazard i de Vinicius, el Madrid no ha pogut amb un rival molt ben organitzat i sobretot amb un Édgar Badia que ha deixat dues bones intervencions per acabar de frustrar el conjunt blanc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)