1a divisió

El Madrid tira de pragmatisme

1a divisió. Els blancs dobleguen el Celta amb una actuació plena d’ofici i eficàcia

El Real Madrid enceta el 2021 sense contratemps, capaç de doblegar un Celta de proposta valent, però d’escassa malícia ofensiva i que, a una derrota sense pal·liatius, ha hagut de sumar la mala notícia de la lesió d’un Iago Aspas que no ha pogut acabar el partit.

Davant un Celta que venia pletòric des de l’arribada del Chacho Coudet a la seva banqueta, el Madrid ha hagut de resistir a una pressió afilada i a un rival que ha estat capaç d’acumular un 60% de la possessió en el primer acte. A les àrees, però, el conjunt de Zidane ha començat més esmolat. Iago Aspas ha estat incapaç d’embocar la primera ocasió del conjunt gallec i en la rèplica Lucas Vázquez sí que ha estat capaç de connectar amb el cap una centrada de Marco Asensio, guanyant l’acció a Lucas Olaza i donant avantatge al conjunt madridista.

I per acabar d’encarrilar la victòria, el Madrid ha vist en la represa com Nacho lesionava Iago Aspas i com, tot seguit, una pèrdua del Celta en la sortida de pilota l’aprofitava Marco Asensio per completar el seu partit sumant el segon gol del partit, deixant ja sense cap reacció a un Celta que s’ha anat aigualint i que ha acabat força entregat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)