Girona

“Hem de fer un pas endavant”

Francisco Rodríguez Entrenador del Girona

Francisco veu en la copa una oportunitat perquè els jugadors menys habituals entrin en escena i agafin confiança. “Un dels al·licients que té aquesta competició és donar minuts a la gent que no n’està tenint perquè es prepari per a la lliga”, va indicar ahir en la roda de premsa prèvia al matx contra el Lugo, equip que va golejar-lo (3-0) en la lliga. “La segona part ha estat dels pitjors partits que hem jugat... vindran a passar l’eliminatòria, no vindran a passejar-se”, va expressar l’entrenador, que pensa, sobretot, en la lliga, i en com revertir la situació que travessa l’equip que orienta. “No estem en un bon moment quant a joc, a dinamisme, quant a treure la millor versió dels nostres jugadors. I necessitem això: necessitem que els jugadors apostin per qui són, pel que volem, per fer un pas endavant”, va dir. “Ens agradaria estar més amunt en la classificació, però no estem gaire allunyats d’aquest sisè lloc que volem tenir a prop. No el podem perdre de vista. Hem de canviar aquesta dinàmica, sobretot de joc, és el que més ens preocupa”, va completar.

Nafti: “No serà fàcil”

El tècnic del Lugo també farà rotacions: “No serà fàcil ajustar l’equip, estem assumint una càrrega important. Toca matisar i estudiar paràmetres per posar un equip molt competitiu.”

ROTACIONS

“Un dels al·licients és donar minuts a la gent que no n’està tenint”

LA LLIGA

“No estem en un bon moment quant a joc. Hem de canviar la dinàmica”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)