Girona

Un membre del cos tècnic del Girona dona positiu però no perilla el partit de demà

Tots els integrants de la plantilla s’han sotmès a una segona prova i han donat negatiu, així que el partit contra el Lugo es jugarà

El Girona ha comunicat aquesta nit que en l’última ronda de tests de Covid-19 que es van fer un membre del cos tècnic va donar positiu. Segons ha informat el club no es tracta d’un dels integrants del nucli de Francisco ni dels que més contacte tenen amb la plantilla. Tot i això, un cop es va conèixer aquest cas el club va activar tots els protocols sanitaris establerts per LaLiga i el CSD, i la persona afectada, que és asimptomàtica, està aïllada i en quarantena al seu domicili particular. L’ensurt no fa perillar el partit de copa de demà contra el Lugo, i és que tota la resta d’integrants de la plantilla es va sotmetre a una segona ronda de tests de detecció de Covid-19 i els resultats han estat negatius, amb l’excepció del cas que ja s’havia detectat inicialment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)