Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Hem estat valents i hem merescut passar”

Gairebé més que pel resultat i la classificació, Francisco estava radiant en la roda de premsa telemàtica després de l’enfrontament per la versió oferta pel conjunt que dirigeix a partir del descans. “En la segona part l’equip ha estat creatiu, hem tingut arribades pels dos costats i pel que fa a la defensa no hem patit. Hem portat el partit on hem volgut i hem fet el que hem dit durant la setmana”, va asseverar l’entrenador, satisfet. “Hem estat un equip valent, quan estàvem perdent, i hem insistit, tancant el rival a la seva àrea fins que hem remuntat. Hem dominat i som justos vencedors de l’eliminatòria”, va indicar.

Pel tècnic, que va recordar diverses vegades durant la compareixença que el partit important és el de dilluns al feu de la Ponferradina, va expressar també que la classificació els reforça. “Hem generat ocasions, amb bona circulació, personalitat, amb nois del filial al camp que han estat a un nivell fantàstic... Estem contents per com ha estat la victòria i també per com hem jugat, sobretot en la segona part”, va insistir.

Tot i això, els blanc-i-vermells estaven eliminats fins que en un frenètic tram final de la pròrroga van remuntar. Francisco va explicar què els va dir en el descans d’aquest temps extra en què, a falta de 15 minuts per acabar-se, estaven fora: “Els he dit que estàvem fent una segona part fantàstica, que no teníem res a perdre, que havíem de continuar sent valents, anar per ells, i que no podíem dubtar. No podíem tenir por de no passar l’eliminatòria”, va revelar. “I estic content perquè fins a l’últim minut hem estat allà; amb el lateral, Calavera, arribant fins a línia de fons i el central, Santi, rematant. Això és importantíssim”, va completar.

Nafti: “Marxo decebut”

El tècnic del Lugo va explicar que marxava de Montilivi “decebut i trist” per l’eliminació. “Estic orgullós del gran treball que han fet els nois, però em sap greu perquè no podran seguir disfrutant d’aquesta competició tan maca”, va reblar Nafti. “Ens han faltat cames”, va reconèixer per explicar els últims minuts de la pròrroga.

PRÒRROGA

“Hem insistit, tancant el rival a la seva àrea fins que hem remuntat”

SATISFET

“A la segona part l’equip ha estat creatiu i pel que fa a la defensa no hem patit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)