1a divisió

Víctimes del temporal

1a divisió. ‘Filomena’ endarrereix el vol del Real Madrid per jugar a El Sadar i l’Athletic no pot aterrar a Barajas per enfrontar-se amb l’Atlético

Si la neu prevista aquest vespre a Pamplona ho permet, el Real Madrid disputarà el seu partit contra l’Osasuna, després que a última hora d’ahir el xoc estigués en risc de suspensió a causa del temporal Filomena, que va tenir el conjunt blanc fins a quatre hores assegut a l’avió i sense que aquest pogués enlairar-se a causa de la nevada que va obligar a tancar momentàniament Barajas i que, per exemple, va obligar l’avió de l’Athletic a girar cua i tornar a Bilbao. El del Madrid, en canvi, va ser el primer vol que va reprendre l’activitat tot i les dificultats i va poder arribar a terres navarreses. I va fer-ho també amb un Zinedine Zidane que ha estat aïllat les últimes hores per precaució, en haver estat contacte directe d’un positiu per coronavirus. Durant la jornada d’ahir, però, el tècnic marsellès va donar negatiu a les proves PCR i LaLiga va donar el vistiplau perquè viatgés amb la resta de l’expedició. “Sabem que pot ser un partit una mica diferent, però això no canvia res, els futbolistes estan acostumats a jugar. Esperem que el camp estigui en les millors condicions”, va expressar ahir a la tarda Zidane, en una roda de premsa en què novament no va saber aclarir què passarà amb el capità del seu equip, un Sergio Ramos que acaba contracte d’aquí a menys de mig any i encara no hi ha indicis que hagi de renovar: “Ja veurem què passa amb ell. De moment tant Lucas Vázquez com Ramos estan amb nosaltres, i l’única cosa que tenim clara és que demà hi ha un partit en què ens han d’ajudar”, diu el tècnic francès, que en les últimes setmanes no ha fet gaire rotacions, amb els dos futbolistes subjectes de renovació com a indiscutibles.

Ajornaments en cascada

A última hora de la nit LaLiga va comunicar que dos dels partits de segona A que s’havien de disputar avui passen a demà, amb horari per confirmar. Són el Mirandés-Rayo i l’Alcorcón-Albacete. La Federació Espanyola de Futbol també ha decidit suspendre alguns partits de la primera divisió femenina, entre els quals hi ha afectats el Madrid CFF-Barça (que s’havia de jugar avui a les 16.330h) i l’Espanyol-Sporting de Huelva de demà, ja que l’equip andalús, no pot viatjar.

3 Partits guanyats 11

5 Partits empatats 3

8 Partits perduts 3

15 Gols a favor 30

25 Gols en contra 15

RETARD

Els jugadors del Madrid van estar quatre hores asseguts a l’avió abans que aquest es pogués enlairar

FRASES

No sabem què succeirà amb el futur de Ramos, només que està aquí per ajudar-nos
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Per a nosaltres és una prova de foc, hem de fer un gran partit i demostrar valentia
Jagoba Arrasate
ENTRENADOR DE L’OSASUNA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)