1a divisió

Suspès el partit At. Madrid - Athletic

Futbol. La borrasca Filomena obliga a l’ajornament del partit del líder de primera divisió. També s’han suspès dos partits de segona divisió A i cinc de la primera divisió femenina

La federació espanyola de futbol ha informat aquest matí que el partit que havien de jugar aquesta tarda l’Atlético de Madrid i l’Athletic Club ha quedat suspès i ja es fixarà una nova data perquè es jugui.

Els bascos no havien pogut arribar ahir a Madrid per les afectacions de la borrasca Filomena, que ha provocat una nevada històrica a Madrid.

La nevada ha provocat que també s’hagin suspès altres partits de segona divisió com el Mirandés - Rayo Vallecano i l’Alcorcón - Albacete. També s’han suspès cinc partits de la primera divisió femenina, entre ells els dos amb presència catalana, el Madrid - Barça i l’Espanyol - Sporting de Huelva. També han quedat ajornats els partits: Real Sociedad - Real Madrid, Atlético de Madrid - València i Deportivo Abanca - Betis, aquest últim per un cas de coronavirus en una jugadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)