Més futbol

El Madrid busca la final contra un Athletic irregular

Supercopa. L’equip de Zinedine Zidane, actual campió de la competició, és el clar favorit davant dels jugadors de Marcelino, que viurà el segon partit a la banqueta blanc-i-vermella

El segon finalista de la supercopa d’Espanya sortirà de l’enfrontament que aquesta nit, a partir de les 21 h (Vamos), disputaran el Real Madrid i l’Athletic Club a l’estadi de La Rosaleda de Màlaga. L’any no ha començat amb bones notícies per a Zidane i els seus, que no van passar de l’empat a Pamplona, contra l’Osasuna i han viscut uns dies de confinament a la capital navarresa per culpa de la neu. Amb tot, parteixen com a favorits en el partit d’aquesta nit. “Els favorits són ells”, confirmava ahir el tècnic de l’Athletic, Marcelino García Toral, en roda de premsa. “Però això no vol dir que no tinguem el convenciment que podem guanyar. La dificultat és màxima, però tenim noranta minuts per guanyar-nos un lloc a la final”, hi afegia. “Si som capaços de posar-los en dubte quan tinguem la pilota, estarem més a prop de la victòria”, comentava també l’entrenador asturià, que seurà per segon cop a la banqueta blanc-i-vermella, després de perdre en el debut, a San Mamés, contra el FC Barcelona (2-3), i que s’ajornés el duel de lliga del cap de setmana passat, contra l’Atlético de Madrid. Marcelino, que té com a repte principal redreçar la irregular trajectòria de l’equip bilbaí aquest curs, no podrà comptar amb el lateral esquerre Yuri Berchiche, lesionat contra el Barça.

En el bàndol madridista són baixa, també per lesió, Dani Carvajal i Rodrygo Goes, a més de Luka Jovic, que té un peu a l’Eintracht de Frankfurt. El Madrid defensarà el títol de la supercopa, però, amb tota la seva artilleria, inclòs Hazard. De fet, no s’esperen grans canvis en l’habitual onze de Zidane. “No veig per què no podem aguantar amb el mateix bloc de jugadors. L’entrenador farà rotacions quan cregui que és el moment”, deia Luka Modric al respecte, a la sala de premsa. Zidane, per la seva banda, avisava de la dificultat del partit d’avui: “Haurem de competir i treballar molt.” La majoria de preguntes que li van fer, però, van ser sobre les seves queixes després del partit contra l’Osasuna. El francès no va parar de tirar pilotes fora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)