1a divisió

Dos anys de presó per a Luna i Enrich

1a divisió. Els dos jugadors van gravar i difondre el 2016 un vídeo sexual sense el consentiment de la víctima però no hauran d’ingressar a cap centre penitenciari. Eddy Silvestre, el tercer acusat, ha quedat absolt

El lateral esquerre del Girona Antonio Luna i el davanter centre de l’Eibar Sergi Enrich, llavors companys d’equip al conjunt guipuscoà, han estat declarats culpables de gravar i difondre sense el consentiment de la víctima un vídeo amb contingut sexual fins a convertir-lo en viral. Concretament, el jutge els acusa d’haver comès un delicte d’encobriment i revelació de secrets que afecta les dades de caràcter personal que revelen vida sexual. La pena per als dos futbolistes és de dos anys de presó, tot i que cap dels dos hi haurà d’entrar (la fiscalia i l’acusació particular demanaven d’entrada cinc anys de presó, tot i que l’octubre passat els van rebaixar a dos). A més, Luna i Enrich han estat inhabilitats per presentar-se o accedir a un càrrec públic i hauran de pagar 100.000 euros a la víctima per danys i perjudicis. El tercer imputat, Eddy Silvestre, ara a l’Albacete i llavors també company dels acusats, ha estat absolt després de demostrar-se que ell no va ser qui va difondre el vídeo com mantenien els protagonistes de la gravació.

Una història viral

El 2016 es va fer públic un vídeo en el qual apareixien Antonio Luna i Sergi Enrich mantenint relacions sexuals amb una noia que demanava no ser gravada en el moment en què es va adonar dels fets. El vídeo va circular per les xarxes socials i es va fer viral, i, tot i que els dos jugadors de l’Eibar van demanar disculpes i van assegurar que no eren responsables que les imatges sortissin a la llum, van ser denunciats per la víctima.

Quan va esclatar la polèmica, l’Eibar no va apartar cap dels dos jugadors, però els va obrir un expedient informatiu i disciplinari. Això sí, Enrich, encara al club guipuscoà, va deixar de ser capità de l’equip poc després del succés.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)