1a divisió

Eden Hazard és una ruïna

1a divisió. Suma la desena lesió com a jugador del Madrid, aquesta última per un trencament muscular que el farà estar de baixa durant un mes

Eden Hazard s’està convertint en un calvari per al Real Madrid. El futbolista belga, per qui els blancs van pagar més de cent milions d’euros fa un any i mig, encadena una lesió rere l’altra. El futbolista, cridat a ser un dels referents del conjunt de la Castellana, era una petició directa de Zinedine Zidane per portar el timó ofensiu de l’equip, orfe després de la sortida de Cristiano Ronaldo. Els dies passen i el futbolista no ha ofert el rendiment desitjat, llastrat per les lesions. L’última va arribar després de l’entrenament d’ahir. El futbolista va sentir una punxada a la cuixa i els metges li van fer una ecografia que va confirmar el pitjor dels pronòstics: trencament muscular i un període de baixa d’entre tres i quatres setmanes. Així doncs, l’internacional belga es perdrà els partits de lliga contra l’Osca, el Getafe, el València i el Valladolid i ho té molt complicat per arribar al duel d’anada dels vuitens de final de la Champions contra l’Atalanta del 24 de febrer a Bèrgam. Un duel clau per al Real Madrid, que ja ha estat eliminat de la copa, té impossible la lliga i ja només es pot aferrar a fer alguna cosa a Europa.

Hazard s’ha convertit en un negoci ruïnós per al Madrid. Fins ara el futbolista s’ha perdut 43 partits oficials i ha estat 283 dies de baixa. És a dir, més temps recuperant-se que jugant. Costa assimilar aquesta situació per a un jugador que no va tenir cap lesió de consideració quan jugava al Chelsea o al Lilla. De fet, a França i Anglaterra va jugar més de 40 partits oficials per temporada. L’any passat, amb el Madrid, només en va jugar 21 en totes les competicions. L’espiral en què ha entrat vestit de blanc sembla un carreró sense sortida. Una situació preocupant per al futbolista, que veu que no pot tenir continuïtat ni demostrar sobre la gespa el potencial que va mostrar a França i a Anglaterra.

El Real Madrid ja no sap què fer i veu com, de nou, aquesta temporada està pràcticament perduda per al davanter belga. Un jugador que ha hagut de conviure amb problemes de sobrepès i segurament d’angoixa mental. De fet, el metge de la selecció belga ja havia assenyalat, fa uns mesos, que les reiterades lesions d’Eden Hazard tenien una gènesi mental. Un problema psicològic que està somatitzant en forma de lesions sense aturador.

SENSE ATURADOR

Fins ara s’ha perdut un total de 43 partits oficials i ha estat 283 dies de baixa

ANTECEDENTS

El seu calvari de blanc contrasta amb la bona salut mostrada al Lilla i al Chelsea

Bale no continuarà al Tottenham

Els problemes del Real Madrid no s’acaben pas aquí. El club blanc ja sap que el Tottenham no aconseguirà els drets de Gareth Bale i el retornarà al Santiago Bernabéu. El gal·lès està protagonitzant una decebedora cessió al club londinenc i Mourinho no el vol veure més enllà del 30 de juny. El futbolista haurà de tornar i té previst continuar al Madrid fins a acabar el seu contracte, el juny del 2022. El gal·lès, a més, és el que té el sou més elevat de la plantilla, ja que cobra 15 milions nets per temporada, amb l’afegitó que, quan torni, ocuparà plaça d’extracomunitari pel Brexit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)