1a divisió

Contra l’efecte Pacheta

1a divisió. El Real Madrid visita un Osca regenerat arran de l’arribada del nou entrenador a la banqueta, amb el qual han aconseguit 4 punts de 6

“Que l’Osca ja està descendit? Doncs molt bé, els que pensin això que ens esperin, que es preparin...” Amb una vehemència entranyable, l’exespanyolista José Rojo, Pacheta, es va posar al capdavant d’un Osca que busca a la desesperada la fórmula per revertir una tendència que insinua el descens. I el cas és que, amb l’arribada del tècnic de Salas de los Infantes a la banqueta, com a mínim l’estat d’ànim ha canviat a l’equip aragonès, que va ser capaç d’empatar contra el Vila-real i d’endur-se els punts del Nuevo Zorrilla en una actuació convincent. I en aquest moment de cert optimisme a Osca, aterra a El Alcoraz un Real Madrid que segueix amb el seu desconcert de resultats, després de caure a Valdebebas contra el Llevant i amb el retorn de Zinedine Zidane a la banqueta.

“L’any passat la lliga la vam guanyar nosaltres, per la qual cosa tenim dret a tornar a lluitar per guanyar-la. Com a mínim enguany. És cert que de cara a l’any que ve s’han de fer canvis, però ara mateix ens mereixem que ens deixin treballar. I no, no penso deixar el càrrec”, va reivindicar ahir Zidane, emprenyat amb la premsa i les reiterades preguntes sobre el rumb irregular del seu equip. Tanmateix, el tècnic marsellès va exclamar que la seva intenció era que Martin Odegaard seguís a la plantilla i “lluités per un lloc”. “La prioritat, però, era que ell estigués content”, va reiterar.

L’Osca, sense matisos

El tècnic de l’Osca va reconèixer ahir que la situació del Madrid podria propiciar un efecte contrari, “que surti com una piconadora o emprenyat per la seva situació”, però va ser molt clar a l’hora de valorar les intencions del seu equip: “Més enllà del seu potencial, el nostre objectiu és sortir a guanyar el partit.”

2 Partits guanyats 12

10 Partits empatats 4

9 Partits perduts 4

17 Gols a favor 35

30 Gols en contra 18

RODES DE PREMSA

Som els campions de lliga i tenim dret a tornar a lluitar per guanyar-la. No faré un pas al costat
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
El Madrid pot sortir com una piconadora o emprenyat, però nosaltres sortirem a guanyar
José Rojo, ‘Pacheta’
Entrenador de l’osca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)