1a divisió

El Madrid reacciona en un partit frenètic i s'imposa a l'Osca (1-2)

Dos gols de Varane donen el triomf a l’equip de Zidane contra un rival molt incòmode

El Real Madrid surt indemne d’El Alcoraz i sobretot d’una segona part frenètica, d’un partit de costa a costa que podria haver accentuat la crisi blanca, però que finalment, gràcies a dos gols de Raphäel Varane, aporta uns dies de calma a l’equip de Zinedine Zidane.

Amb una banqueta de mínims i contra un rival força estructurat com el nou Osca de Pacheta, amb un 3-5-2 molt marcat, el Madrid s’ha vist obligat a atacar en estàtic durant moltes fases del joc, sense massa fluïdesa en la circulació i entregat a les iniciatives individuals d’un Vinicius Juniors com sempre voluntariós però poc efectiu. Un xut de Karim Benzemá que ha repel·lit amb encert Álvaro Fernández, ha estat la primera ocasió blanca en una primera meitat en què l’amenaça de Rafa Mir en la rèplica ha estat la millor arma dels aragonesos.

Però després d’una primera meitat més ensopida que alegre, el Alcoraz ha donat pas a una represa trepidant, amb alternatives a una banda i a l’altra, amb Courtois i Álvaro Fernández exhibint el repertori de dos bons porters, amb l’Osca estavellant fins a dues pilotes al travesser i amb el Madrid havent d’aixecar un resultat advers després que Javi Galán clavés una pilota a l’escaire de la porteria de Courtois.

Varane, aprofitant una pilota caiguda del cel després d’una rematada de Benzemá al travesser, ha establert les taules i ja a la desesperada, en l’ocàs d’un partit que podria haver caigut de qualsevol costat, novament Varane ha aprofitat una pilota solta dins l’àrea per assegurar els punts i no fer més gran la ferida del Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)