Territorial

La represa, fixada el 27 i el 28 de febrer

1a catalana. La FCF comunica als clubs que es jugarà només la primera fase i hi haurà els ascensos (2) i els descensos (12) estipulats en el darrer pla de competició

La FCF va comunicar als clubs que competeixen a la primera catalana que la competició es reprendrà l’últim cap de setmana de febrer, durant els dies 27 i 28. Un cop obtingut el vistiplau del Procicat per al reinici de les competicions que donen accés a altres competicions estatals, l’ens federatiu ha engegat la maquinària per posar fil a l’agulla a la reorganització de la lliga. Segons el pla de competició aprovat en l’assemblea del desembre, només es disputarà la primera fase de cada un dels quatre subgrups (dos per cada grup) en partits d’anada i tornada –els vuit que resten de la primera volta des que es va aturar la lliga i els deu de la segona–. A més, els campions dels dos subgrups de cada grup jugaran entre ells per assignar les dues places d’ascens a tercera, mentre que els tres últims classificats de cada subgrup baixaran a segona catalana (dotze equips en total).

Exempts de restriccions

En el mateix comunicat de represa de competicions, la FCF ha informat que els federats inscrits en aquestes categories quedarien exclosos de les restriccions generals de mobilitat comarcal, així com de les limitacions horàries mitjançant la llicència federativa, que servirà com a justificant de mobilitat en cas de requeriment de l’autoritat competent, juntament amb el certificat d’autoresponsabilitat (també s’autoritzarà de manera excepcional l’organització de partits amistosos). Les condicions de la represa de la competició han creat malestar entre diversos clubs de primera catalana que es mostren contraris al reinici de la lliga sense la possibilitat d’obrir els camps al públic, una competència que va més enllà de la FCF. Les queixes aniran acompanyades de reunions entre els clubs en les properes hores per mostrar el seu malestar per aquesta decisió.

També es reprendran la preferent femenina i la preferent juvenil masculina (també el 27 i el 28 de febrer), en aquest cas, a una única volta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)