1a divisió

El Barça també apallissa el cuer

1a divisió. Les blaugrana dominen durant tot l’enfrontament però acaben distanciant-se en el marcador en la segona meitat

Barça 6 Betis 0

BARÇA:Paños, León, Losada (Hamraoui, 58’), Torrejón (Jana, 72’), Caldentey (Serrano, 67’), Alexi, Guijarro, Bonmatí, Leila (Falcón, 58’), Oshoala (Hermoso, 57’) i Martens.BETIS:Meline, Medina, Ana (Vicky, 73’), Salvador, Altuve (Rivas, 73’), Mari Paz (Marta, 73’), Nuria, Parra (Méndez, 60’), Paula, Sosa (González, 46’) i Valle.GOLS:1-0 (10’) León. 2-0 (11’) Putellas. 3-0 (56’) Bonmatí. 4-0 (66’) Hermoso. 5-0 (75’) Guijarro. 6-0 (83’) Hermoso, de penal.ÀRBITRE:Frías Acedo.T.G.:Laura.

La propera (07-03-21)

València-Sevilla; Betis-Atlético; Real Sociedad-Deportivo; Sporting Huelva-Granadilla; Rayo-Athletic Club; Logroño-Madrid; Real Madrid-Espanyol; Eibar-Llevant; Santa Teresa-Barcelona

El Barça continua el seu camí cap al títol de lliga i la imbatibilitat després de guanyar el Betis, cuer de la lliga, per una diferència de sis gols. L’equip de Lluís Cortés va dominar durant els 90 minuts però, tot i que va inaugurar el marcador amb dues fuetades, no va poder distanciar-se del rival fins a la segona meitat.

El Betis va estar ben situat en el terreny de joc durant l’inici de partit, però això no va impedir que el Barça tingués ocasions. Mapi León, en una jugada d’estratègia, i Putellas, amb un xut contundent, van inaugurar el marcador abans del primer quart d’hora de joc. Les ocasions van continuar rajant, però no va ser fins al segon temps que Bonmatí va fer el tercer amb un cop de cap.

Les rotacions van donar aire fresc a l’equip, que es va desfermar en el darrer terç del partit. Hermoso va signar un doblet; primer rematant una passada de Martens i després des del punt de penal. Guijarro, també completant una assistència de Martens, va col·laborar en la golejada.

La mala notícia de l’enfrontament va ser la lesió de Mariona Caldentey, que va abandonar el terreny de joc en el minut 67 entre llàgrimes per una lesió al turmell. Tot i que no se sap encara l’abast de la lesió, sembla poc probable que pugui ser a la final de la copa de dissabte.