1a divisió

El Madrid és més eficaç que el Valladolid (0-1)

Una rematada de cap de Casemiro dóna la victòria al conjunt blanc

El Real Madrid ha complert amb l’expedient al Nuevo Zorrilla i, després d’imposar-se per la mínima al Valladolid, ja pot centrar-se en el transcendental partit de dimecres contra l’Atalanta.

Malgrat les 9 baixes amb les que ha viatjat el conjunt de Zinedine Zidane i un Valladolid que ha exposat bons arguments futbolístics tot i la seva delicada situació en la classificació, obligant fins i tot Thibaut Courtois a fer alguna intervenció de mèrit, el conjunt blanc ha acabat rescatant els punts gràcies a la pilota aturada i al joc aeri d’un Casemiro que és el segon màxim golejador de l’equip per darrere de Karim Benzemá. Aprofitant una falta lateral servida per Toni Kroos, el migcampista paulista ha connectat una rematada de cap a la xarxa que permet al conjunt de Chamartín, encara que amb un partit més, situar-se a tan sols tres punts de l’Atlético de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)