1a divisió

L’Atlético comença a notar la pressió

1a divisió. El conjunt de Simeone cedeix tres punts més i el Barça es pot situar a sis si guanya avui

Atlético 0 Llevant 2

ATLÉTICO:Oblak, Marcos Llorente, Josema Giménez (Lemar, 54’), Felipe, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke (Moussa Dembéle, 74’), Kondogbia (Torreira, 61’), Correa (Ricard Sánchez, 61’), João Felix i Luis Suárez.LLEVANT:Dani Cárdenas, Coke (Son, 71’), Rubén Vezo, Óscar Duarte, Rober Pier, Toño (Clerc, 71’), Michael Malsa, Bardhi, Rochina (Jorge de Frutos, 62’), Morales i Sergio León (Dani Gómez, 61’).GOLS:0-1 (30’) Morales. 0-2 (95’) Jorge de Frutos.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Targetes grogues a Koke, Lemar, Dani Cárdenas, Rubén Vezo i Rober Pier

L’Atlético de Madrid està començant a notar el vertigen de veure’s al capdavant de la lluita pel campionat. En tan sols una setmana i a les portes de veure’s les cares amb el Chelsea en la Champions League, el conjunt comandat per Diego Pablo Simeone s’ha deixat cinc punts en el seu doble enfrontament de lliga contra el Llevant. Després d’empatar entre setmana al Ciutat de València, va perdre ahir al Wanda Metropolitano, víctima d’un inici de partit dispers i que José Luis Morales va aprofitar per, després de fallar una ocasió molt clara sol davant Oblak, obrir el marcador.

Obligat a anar contra corrent, l’Atlético va generar prou ocasions de gol per neutralitzar l’avantatge, però entre les intervencions de Dani Cárdenas i una falta molt ben executada de Luis Suárez que va picar a la creueta, el conjunt colchonero va arribar a l’última acció del partit a la desesperada, obligat a fer pujar Oblak a rematar el córner. I amb l’eslovè d’excursió a l’àrea rival, Jorge de Frutos va recollir una pilota per abaixar la persiana del partit, rematant al fons de la porteria des del mig del camp ja sense porter.

A més d’un resultat que deixa el Barça amb la possibilitat de posar-se a sis punts si guanya avui el Cadis, els colchoneros van haver de lamentar la lesió de José María Giménez, que va haver de ser substituït amb problemes musculars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)