2a divisió FEF

“Volem anar a un lloc on ens vulguin i on estiguem bé”

2a divisió B. La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, juntament amb l’Ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit, confirma les negociacions per traslladar el club llagosterenc a la localitat de la Costa Brava

El Llagostera, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’entitat municipal descentralitzada de l’Estartit (EMD) van emetre ahir al matí un comunicat en què confirmen que, tal com va avançar aquest mitjà, estan negociant el trasllat del club llagosterenc a la localitat baix-empordanesa de la Costa Brava. Les parts implicades, doncs, estan negociant les condicions que provocarien l’aterratge del club presidit per Isabel Tarragó a l’Estartit, que posaria fi, després de més d’una dècada, a la relació idíl·lica amb la vila de Llagostera.

“Ho veiem com una oportunitat global, per fer un canvi i millorar. Si s’arriba a bon port i al final es trasllada el club, seria per fer un pas endavant, però també per subsistir”, comenta la presidenta del Llagostera, que hi afegeix: “A Llagostera és complicat el dia a dia de l’equip pel que fa a les infraestructures ja que no deixa de ser un poble petit. Obrir-nos a la Costa Brava ja va ser la nostra intenció quan vam haver d’anar a Palamós per competir a segona A i aquest d’ara seria un altre pas. Torroella i l’Estartit són dos municipis turístics que tenen una infraestructura gran i un teixit empresarial, això ens il·lusiona per poder fer alguna cosa més.”

Tarragó té clar que el recorregut del club a Llagostera no pot anar a més pel fet de compartir un camp amb una altra entitat i la impossibilitat del consistori d’invertir en infraestructures. “No és que no es compleixin les exigències mínimes per a un club de segona B, sinó que les condicions no són viables per a qualsevol entitat que té més de vint equips de futbol de base. És complicat fer anar tot el club amb mig camp, ja que l’hem de compartir. L’Ajuntament de Llagostera no troba el moment d’ampliar instal·lacions i al final és un tema de supervivència del mateix club; busquem alternatives i aquesta és la que hem trobat i sembla l’ideal. Volem anar a un lloc on ens vulguin i on estiguem bé, és el que estem valorant i mirant”, sentencia Isabel Tarragó, que confirma que les negociacions estan en un punt inicial en el qual hi ha diversos condicionants encara per debatre amb els implicats.

LES REACCIONS

Ho veiem com una oportunitat global, per fer un canvi, millorar i com una manera de buscar la subsistència de tot el club
És molt complicat fer anar un club amb més de vint equips de futbol base amb mig camp
Isabel Tarragó
presidenta del llagostera

UE Costa Brava de l’Estartit Torroella de Montgrí?

Una de les principals incògnites que hi ha un cop es faci el canvi de seu i domicili social del club és el nom. El que és obvi és que sense jugar a Llagostera no es mantindrà el nom del municipi i el que sembla imperatiu és que Costa Brava sí que hi ha d’aparèixer. Agrada la UE Costa Brava de l’Estartit Torroella de Montgrí, tot i que el nom i el que es faci amb el futbol de base del club (més de vint equips) són els principals dubtes: “Hi ha moltes possibilitats que Costa Brava segueixi lligat al club i pel que fa a la base és una altra de les coses que estem estudiant. No voldríem desvincular-nos 100% de Llagostera però és una cosa que no està decidida.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)