Champions

Giroud desfà la proposta de Simeone

Champions League. Un golàs del punta francès (0-1) deixa sense resposta un Atlético que haurà d’anar a Londres a remuntar

L’Atlético de Madrid està contra les cordes i de nou un plantejament excessivament conservador de Diego Pablo Simeone en entredit. Incapaç de proposar, sempre més pendent de conservar un resultat que no li garantia res, el conjunt colchonero ha acabat clavant el genoll a terra a l’Estadi Nacional de Bucarest, víctima d’un gol extraordinari d’Olivier Giroud, que en un partit amb poques ocasions de gol ha posat la nota de color amb una xilena molt plàstica que el VAR ha acabat validant, després de minuts comprovant que la pilota al francès venia repel·lida de Mario Hermoso i que no estava en fora de joc.

Amb un bon Mason Mount i un Callum Hudson-Odoi, el Chelsea ha exhibit sempre un posat més ambiciós a l’hora d’anar a buscar la porteria de Jan Oblak i el gol de Giroud ha acabat recompensant la seva aproximació al partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)