Europa League

El Granada fa història a casa de Maradona

Europa League. Un gol de Montoro posa fi a les esperances del Nàpols, Gerard Moreno guia el Vila-real, i final del trajecte per a la Real

El Granada continua instal·lat a dalt del núvol i jugarà per primera vegada en la història uns vuitens de final de l’Europa League. Glòria eterna a l’estadi Diego Armando Maradona per a l’arquitecte d’aquest Granada. De Diego Armando a Diego Martínez. Ell és el gran guru. L’home que fa dues temporades i mitja va agafar l’equip a la segona divisió i l’ha situat ara entre els setze millors equips de l’Europa League.

El gol de Zielinski al cap de tres minuts de partit obria un nou escenari i complicava l’eliminatòria, però un gol de cap de Montoro abans de la mitja hora de joc va ferir de gravetat el Nàpols. Fabián va marcar per a l’equip de Gattuso el 2-1 en el minut 58, però el Granada va aguantar dempeus i va fer bo el 2-0 de Los Cármenes. Derrota dolça, nit històrica i un gran peatge amb les lesions de Machís, Gonalons, Neva i Germán.

També el Vila-real estarà en la pròxima eliminatòria, gentilesa de Gerard Moreno. El seu doblet va desactivar un Salzburg que amb el gol de Berisha en el minut 16 de partit va creure en la remuntada. Gerard ja havia estat decisiu en el partit d’anada a Àustria amb dues assistències a Alcácer i Fer Niño, i ahir va liquidar el Salzburg amb dos gols. El primer, un golàs, amb una definició plena de talent abans del descans, i el segon, des dels onze metres a dos minuts per al final del partit.

Qui diu adeu a Europa és la Real. L’equip txuri-urdin havia cavat la seva tomba amb el 0-4 de l’anada i a Old Trafford no va passar del 0-0.

Avui (13 h), a Nyon, nous rivals per al Granada i el Vila-real, amb el United, l’Arsenal,el Tottenham, el Milan, el Roma i l’Ajax com a grans amenaces.

M. UNITED - R. Sociedad 0-0
(Global 4-0)
PSV - OLYMPIACÒS 2-1
(Global 4-5)
Bayer L. - YOUNG BOYS 0-2
(Global 3-6)
TOTTENHAM - Wolfsburg 4-0
(Global 8-1)
Leicester - SLAVIA P. 0-2
(Global 0-2)
MILAN - Estrella Roja 1-1
(Global 3-3)
ROMA - Braga 3-1
(Global 5-1)
D. ZAGREB - Krasnodar 1-0
(Global 4-2)
Bruges - DINAMO 0-1
(Global 1-2)
AJAX - Lilla 2-1
(Global 4-2)
ARSENAL - Benfica 3-2
(Global 4-3)
Hoffenheim - MOLDE 0-2
(Global 3-5)
XAKHTAR - Maccabi 1-0
(Global 3-0)
RANGERS - Antwerp 5-2
(Global 9-5)
Nàpols - GRANADA 2-1
(Global 2-3)
VILA-REAL - Salzburg 2-1
(Global 4-1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)