1a divisió

Vinicius replica Portu i deixa un punt a Madrid

1a divisió. Una rematada de l’atacant carioca a l’ocàs del partit permet al conjunt blanc rescatar un empat que el deixa amb els mateixos punts que el Barça i a cinc de l’Atlético

Real Madrid 1 Real Sociedad 1

REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Toni Kroos, Modric (Fede Valverde, 77’), Marco Asensio (Rodrygo, 61’), Isco (Vinicius Junior, 61’) i Mariano Díaz (Hugo Duro, 72’).REAL SOCIEDAD:Álex Remiro, Gorodabel (Sagnan, 83’), Zubeldia, Le Normand, Nacho Monreal, Guevara, Zubimendi, Portu (Barrenetxea, 72’), David Silva (Aihen Muñoz, 84’), Oyarzabal i Alexander Isak (Carlos Fernández, 83’).GOLS:0-1 (55’) Portu. 1-1 (88’) Vinicius Junior.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Targeta groga a Gorosabel.

Amb els mateixos punts que el Barça i a cinc de l’Atlético de Madrid, el Real Madrid arribarà al derbi del cap de setmana sense marge de maniobra, després d’haver-se deixat dos punts ahir a Valdebebas contra una Real Sociedad que va aconseguir avançar-se ja després de la represa gràcies a un gol de l’ex del Girona Portu. Amb l’avantatge, però, els guipuscoans van recular molt per defensar la seva renda, i una arribada de Vinicius en l’últim instant va, com a mínim, deixar un punt a Madrid.

Després d’una primera meitat en què els blancs van poder obrir el marcador amb una rematada de cap de Mariano al travesser, va ser Portu qui no va fallar, també amb el cap, enviant a l’escaire una centrada de Nacho Monreal, impossible per a Courtois.

Quan semblava que el Madrid clavaria el genoll i quan Zidane ja havia intentat feia estona canviar la tònica del partit amb els canvis, va comparèixer Vinicius al cor de l’àrea per enviar al fons de la xarxa una centrada de Lucas Vázquez, que venia d’una bona combinació amb Fede Valverde, per evitar una altra derrota d’un Madrid incapaç de trobar la regularitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)