Champions

El Porto recorre a l’orgull a Torí

Champions. Els ‘dracs’ tomben la Juve en la pròrroga i després d’haver jugat en inferioritat des del minut 54 per l’expulsió de Taremi

Juve 3 Porto 2

JUVE:Szcczesny, Cuadrado, Bonucci (De Ligt, 75’), Demiral, Alex Sandro, Arthur (Kulusevski, 101’), Rabiot, Ramsey (McKennie, 75’), Chiesa (Bernardeschi, 101’), Morata i Cristiano Ronaldo.PORTO:Marchesin, Manafa, Mbemba, Pepe, Sanusi (Luis Díaz, 71’), Oliveira (N’Diaye, 117’), Uribe (Grujic, 90’), Corona (Diogo Leite, 117’), Otavio (Sarr, 62’), Marega (Toni Martínez, 106’) i Taremi.GOLS:0-1 (19’) Sergio Oliveira, de penal. 1-1 (49’) Chiesa. 2-1 (63’) Chiesa. 2-2 (115’) Sergio Oliveira. 3-2 (116’) Rabiot.ÀRBITRE:Bjorn Kuipers (neerlandès). Grogues a Chiesa, Bernardeschi, Cuadrado, Rabiot, Mbemba, Sergio Oliveira i Otavio. Expulsat Taremi (54’).

El Porto va conquerir Torí en una nit frenètica en què l’encert de Fede Chiesa va empènyer els portuguesos a la pròrroga i en què l’expulsió de Taremi va aplanar el camí per als italians, però en què el conjunt de Sergio Oliveira va saber patir fins a l’últim alè per passar a quarts.

Malgrat que era la Juve la que necessitava atacar i revertir un resultat advers, la primera meitat va presentar un Porto amb una gran determinació per pressionar i que a sobre va aprofitar un penal comès per Demiral, molt maldestre en l’entrada sobre Taremi, per obrir encara més la ferida bianconera gràcies a l’efectivitat de Sergio Oliveira des dels onze metres.

Però, com sol passar amb la Juve, sempre difícil d’enterrar, la segona part va donar lloc a un partit totalment diferent, marcat per un doblet de Federico Chiesa, el millor bianconero en l’eliminatòria, i l’expulsió d’un Taremi que deixava en inferioritat el Porto amb més de mitja hora del temps reglamentari per jugar-se i els 30 de la pròrroga, en què Sergio Oliveira, amb una falta des de la frontal que no va arribar a interceptar Szcczesny, semblava dir l’última paraula de l’eliminatòria. En la següent acció, però, Rabiot va replicar de cap i va empènyer el partit a un final d’infart en què els portuguesos van saber defensar l’àrea amb orgull, sempre amb Pepe com a bastió, i van acabar tombant un gegant com és la Juve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)