1a divisió

L’Atlético no falla davant l’Athletic Club (2-1)

1a divisió. Els madrilenys disparen el seu avantatge a sis punts sobre el Barça i vuit sobre el Real Madrid després de recuperar la jornada pendent pel temporal Filomena

Atlético 2 Athletic club 1

ATLÉTICO:Oblak, Trippier, Savic, Felipe, Hermoso, Carrasco (Lodi, 88’), Koke, Marcos Llorente (Kondogbia, 88’), Lemar (Saúl, 67’), Joao Félix (Correa, 67’), Luis Suárez (Torreira, 72’).ATHLETIC CLUB:J Unai Simón, De Marcos (Capa, 80’), Núñez, Yeray, Yuri, Berenguer, Unai López (Vencedor, 73’), Vesga (Dani García, 59’), Muniain (Morcillo, 80’), Raúl García (Villalibre, 73’), Williams.GOLS:1-0 (21’) Muniaín; 1-1 (45’) Marcos Llorente; 1-2 (51’) Luis Suárez, de penal..ÀRBITRE:Gil Manzano T:G: .De Marcos (38’); Vesga (41’); Felipe (43’); Lodi (93’).

L’Atlético de Madrid ha donat un cop d’autoritat per refermar el seu lideratge guanyant avui a l’Athletic Club. Els colchoneros han fet un partit pràctic però no privat d’emoció. Els visitant ss’ha avançat amb un gol de Muniaín que ha fet témer el pitjor a Simeone. Marcos Llorente ha tornar l’igualada al marcador en l’últim minut de la primera part amb una arribada des de la segona línia i Luis Suárez ha posat el gol de la victòria després de transformar un penal a l’inici del segon temps. L’uruguaià ha estat murri buscant el contacte amb el defensor de l’Athletic. Amb el marcador a favor, els colchoneros han gestionat la seva avantatge davant un Athletic Club molt poderós en la primera part però que ha perdut pistonada a la segona.

Aquest triomf permet a l’Atlético recuperar la jornada perduda respecte al seus dos perseguidors: Barça i Madrid. Ara els madrilenys posen sis punts de marge amb el Barça, segon, i vuit punts amb els blancs, tercers.