Territorial

El Llagostera s’assegura la presència a la fase d’ascens a divisió d’honor

Lliga estatal juvenil. Els de Guillem Ferrer remunten al camp del Badalona (1-2) i s’asseguren una de les cinc primeres posicions

El juvenil del Llagostera jugarà la fase d’ascens a la divisió d’honor després de la vitòria que els de Guillem Ferrer han aconseguit aquest vespre al camp del Badalona (1-2) en el partit endarrerit que els hi quedava. Amb aquests tres punts el Llagostera salta fins a la tercera posició darrere de la Damm B i el Girona B i té un marge de deu punts respecte el sisè classificat, el primer que no entrarà a la fase d’ascens, quan només en queden nou per jugar.

Per aconseguir aquesta victòria importantíssima el Llagostera ha hagut de suar de valent, i és que el Badalona, que fins ara era el tercer classificat, s’ha avançat en el marcador en el tram final de la primera part. Els de Guillem Ferrer han reaccionat en la segona part i Pedro ha marcat el gol de l’empat en el minut 67. La victòria l’ha segellat Rodri en el tram final de partit, quan ha marcat el definitiu 1-2 en el minut 81.