2a divisió FEF

El duel entre l’Olot i el Llagostera es jugarà diumenge 21 de març a les 17h

2a divisió B. El duel gironí al bronze arribarà a falta de només dos jornades per a la fi de la primera fase de la lliga. El partit d’anada va acabar amb 1-1 amb les dues dianes en l’últim sospir

El duel gironí de segona B entre l’Olot i el Llagostera es disputarà el proper diumenge 21 de març a les 17.00 h al municipal d’Olot. L’enfrontament, que es disputarà quan només faltin dues jornades per a la conclusió de la primera fase serà d’alt voltatge ja que hi ha moltes coses en joc. Els de la Garrotxa lluiten per sumar el màxim de punts per tenir opcions de permanència en la segona fase de la competició, mentre que els llagosterencs intentaran evitar caure en les posicions de perill de lluita per la permanència. Els gironins ho tenen un panorama molt més clar que els olotins, però la màxima igualtat en el subgrup A del grup tercer no permet abaixar la guàrdia a cap equip.

El duel d’anada es va saldar amb un empat a un gol. L’Olot, llavors dirigit per Raúl Garrido, va dominar l’enfrontament i es va avançar en el marcador amb una diana de Jordi Masó en el 90. En el temps afegit, però, David García va establir l’1-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)