2a divisió FEF

L’Olot continua deprimit i perd contra el Lleida (2-1)

Despropòsit. Els olotins, jugant-se la permanència, encaixen una diana en el segon 26, empaten a través de Juan Delgado (13’) però tornen a rebre una plantofada que els deixa estabornits (23’)

Nova decepció per a l’Olot, que ha tornat a perdre, aquesta vegada al Camp d’Esports de Lleida (2-1). Els olotins, enfonsats al pou de la classificació, han encaixat una primera diana en el segon 26 deixant palès el moment delicat que travessen. Els de Gabri Garcia han reaccionat prou bé i Juan Delgado ha establert l’empat en el 13 després de regirar-se bé a dins de l’àrea, però els de la Terra Ferma han fet el 2-1 que seria definitiu en el 23, en una jugada plena de rebots i refusos que havia acabat amb Ballesté al terra però amb Raúl González aprofitant per marcar.

El partit ha començat de la pitjor manera per l’Olot. I és que, quan els jugadors no havien ni començat a suar la samarreta o a augmentar les pulsacions després del primer canvi de ritme, el Lleida Esportiu ha fet el primer gol. Tot just en el segon 26, els de Gabri Garcia ja han rebut la primera bufetada del matx, en una sortida al camp pèssima. Els olotins han hagut de remar amb el marcador en contra de seguida però la reacció dels futbolistes ha estat prou bona. El Lleida, molt inestable en defensa, ha permès a l’Olot menjar terreny i en el 13, Kilian ha combinat amb Salinas, que ha fet la passada a Juan Delgado. El d’Elda s’ha regirat molt bé i després que un defensa desviés la seva rematada ha supera Pau Torres per establir l’1-1 momentani.

Les imprecisions defensives dels dos equips ha convertit el partit en una caixa de sorpreses i amb els dos conjunts generant sensació de perill. En el 23, després de diversos rebots a la sortida d’un corner, Pol Ballesté ha quedat estirat a terra per una suposada falta però el col·legiat no ha xiulat res i Raúl González ha fet el seu segon gol i el del Lleida Esportiu.

De nou amb el marcador en contra, l’Olot ha gaudit d’ocasions per tornar a empatar a través de Salinas, Eloi, que ha creuat massa la rematada davant Pau Torres, o Pol Prats, amb un xut carregat d’intencions.

En la segona part, el ritme i la intensitat han baixat pel bé de les defenses dels dos equips, enfeinades i nervioses. Pol Prats, però, ha tingut una bona ocasió tot i que la seva rematada ha acabat centrada a les mans de Pau Torres (47’). El Lleida ha aconseguit que es jugués al seu joc, més lent i sense córrer riscos innecessaris. A l’Olot li ha costat generar joc ofensiu –Kilian ha xutat massa creuat en el 73’– i els canvis no han revolucionat res per intentar, com a mínim, esgarrapar un punt.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)