1a divisió

L’Atlético torna a encallar-se

1a divisió. El conjunt ‘colchonero’ no passa de l’empat al Coliseum Alfonso Pérez i el Barça es pot situar demà a quatre punts

Getafe 0 Atlético 0

GETAFE:David Soria, Nyoma, Djené, Chakla, Mathias Olivera, Maksimovic, Arambarri, Carles Aleñá, Cucurella, Enes Ünal (Timor, 91’) i Cucho Hernández (Damián Suárez, 65’).ATLÉTICO:Oblak, Trippier, Savic, Giménez, Mario Hermoso (Lemar, 64’), Yannick Carrasco (Lodi, 64’), Koke, Marcos Llorente, Saúl Ñíguez (João Felix, 46’), Ángel Correa (Dembélé, 64’) i Luis Suárez.GOLS:Cap.ÀRBITRE:Sánchez Martínez (col·legi murcià). Grogues a David Soria, Savic, Giménez, João Felix, Llorente i Hermoso. Expulsat: Nyom (70’)

A l’Atlético de Madrid li tremolen les cames. Com en les últimes setmanes, el conjunt colchonero no va ser fiable al Coliseum Alfonso Pérez i només va poder collir un punt que, en cas d’imposar-se demà a l’Osca, situaria el Barça a quatre punts del lideratge.

Contra un Getafe amb les línies molt juntes com de costum, l’Atlético va tenir dificultats per generar, va abusar per moments de les pilotes a les arribades dels carrilers i no va tenir gaire capacitat per filtrar pilotes per dins. En una de les poques que va poder trobar, però, connectant amb Ángel Correa, l’atacant de Rosario va aconseguir girar-se i buscar la ruptura de Yannick Carrasco, que va rematar de primeres i va provocar la resposta de David Soria, en una de les millors ocasions d’una primera meitat de molta batalla i poques certeses, i que va propiciar que en el descans Diego Simeone fes entrar João Felix per intentar posar una marxa més al partit.

Però sempre amb molta dificultat per generar cabal futbolístic, ni tan sols l’expulsió de Nyom va permetre a l’equip de Simeone intensificar el seu domini, i fins i tot podria haver estat molt penalitzat en la sortida d’un córner en què Dembélé perfectament hauria pogut cometre penal. Sánchez Martínez, però, no ho va apreciar i en l’acció següent el mateix Dembélé va tenir una de les oportunitats més clares del partit amb un xut des del cor de l’àrea que va enviar a córner, amb molta agilitat, David Soria. Va ser el preàmbul a uns minuts finals en què els colchoneros van intensificar una mica més el setge i en què Luis Suárez va estavellar una pilota al pal, en una de les últimes bales per continuar ferm en una lliga que cada vegada agafa un vermell més viu.

POSSIBLE PENAL

L’àrbitre va desestimar una falta de Dembélé dins l’àrea en la segona meitat

XIFRA

5
vegades
des que va començar la lliga s’ha quedat l’Atlético de Madrid sense marcar un gol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)