Internacional

Les assistències fan pitxitxi Müller

Sneijder i Villa no van poder desfer l'empat al capdavant de la taula de golejadors de la copa del món

Un dels al·licients que faltava per resoldre durant la final d'ahir a Johannesburg era saber si David Villa i Wesley Sneijder serien capaços de marcar i desfer el quàdruple empat que hi havia al capdavant de la taula de golejadors del mundial.

Finalment, però, ni un ni l'altre van aconseguir el seu propòsit i finalment el trofeu de la bota d'or va caure a mans del jove Thomas Müller, ja que, amb tres, és qui més assistències de gol va donar als seus companys. En una final molt tancada i ajustada, Sneijder no va tenir la possibilitat de trepitjar àrea com de costum i va brillar més en la parcel·la defensiva que no pas en atac. De fet, se'l va veure incrustat entre els centrals holandesos en alguna acció a les acaballes del partit, mirant d'aguantar les envestides d'una Espanya aleshores desbocada. Només una falta llunyana va permetre al migcampista de l'Inter de Milà provar fortuna en la pròrroga. El seu xut va fregar en l'esquena de Cesc i va sortir ajustada a la dreta de la porteria de Casillas. Malgrat marxar trist per la derrota, Sneijder tanca un any brillant, en què ha guanyat la Serie A, la copa italiana i la Champions.

Tampoc Villa va demostrar la voracitat que havia tingut durant tota la copa del món i va tenir poques oportunitats de revalidar el títol de màxim anotador que ja havia aconseguit en l'Eurocopa. De fet, el de Tuïlla ni tan sols va acabar el partit i va ser substituït per Fernando Torres en la pròrroga.

El pal de Forlán.

De ben segur que el davanter de l'Atlético de Madrid haurà fet mil voltes a l'última acció del partit pel tercer i quart lloc contra Alemanya, en què va enviar una falta des de la frontal al travesser de la porteria de Butt. Només uns centímetres van privar l'uruguaià, que sempre acaba les temporades en plena ratxa golejadora, d'endur-se un altre reconeixement individual. I és que Forlán ja va aconseguir la Bota d'Or europea en dues ocasions (2005 i 2009).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)