2a divisió FEF

Juan Forlín s’entrena amb el Llagostera a petició pròpia

L’argentí, ex de l’Espanyol, està sense equip des que el gener va deixar el Jubilo Iwata japonès

El Llagostera compta amb una cara mediàtica en el seu dia a dia des de fa poc més d’una setmana: Juan Forlín. L’argentí, de 33 anys, s’està entrenant amb el conjunt que dirigeix Oriol Alsina per no perdre la forma després de quedar-se sense equip al gener un cop va tancar una etapa curta i poc prolífica al Jubilo Iwata de la segona divisió japonesa. Forlín, amb una dilatada experiència al futbol professional després de jugar quatre temporades al Boca Juniors, quatre més a l’Espanyol, una al Al Rayyan de Qatar, dues al Querétaro mexicà, dues més a l’Oviedo i aquest últim any al Japó, resideix a amb la seva família relativament a prop de Llagostera i va demanar al cos tècnic si es podia incorporar als entrenaments per mantenir el ritme competitiu. De fet, Forlín ja es va estar entrenant amb el Cornellà durant el mes de gener.

El cas de Forlín no és un cas aïllat a Llagostera, i és que la temporada passada ja va passar amb Albert Dalmau, que estava sense equip a l’inici de curs i es va estar entrenant amb els gironins. Al final Dalmau va acabar fitxant pel Llagostera arran de la lesió greu al genoll que va patir David Bigas. En aquest cas el Llagostera també podria valorar la incorporació del central i pivot defensiu argentí perquè encara té una fitxa lliure que li podria destinar a Forlín. De moment, però, no hi ha cap moviment en marxa en aquest sentit.

Pendents de David García

El factor que podria fer canviar la situació actual és que el Llagostera veiés la necessitat d’incorporar un futbolista amb la polivalència de Forlín, i és que l’argentí pot actuar tan de central com de pivot. Les dues posicions a priori estan ben cobertes en la plantilla, però el partit contra el Nàstic de dissabte va deixar un contratemps amb la lesió de David García. El migcampista barceloní va haver de ser substituït durant la primera part i en les primeres exploracions sembla que pot tenir afectat el menisc extern, tot i que fins que en les properes hores no se li faci una ressonància no es podrà determinar l’abast de la lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)