1a divisió

Estira-i-arronsa sobre la tornada del públic als estadis

1a divisió. Javier Tebas diu que en l’esport professional hi podrà haver aficionats a finals del mes d’abril, però la ministra de Sanitat censura la presència d’aficionats a les finals de copa

Amb el futbol amateur obrint les portes al públic i diferents competicions internacionals fent passes en el mateix sentit, només falta que l’esport professional a l’Estat espanyol s’activi. I encara hi ha moltes incògnites. D’una banda, el president de LaLiga, Javier Tebas, va afirmar que la intenció és que a finals del mes d’abril pugui anar gent als estadis de futbol. De l’altra, la ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha desmentit les informacions que deien que a les finals de copa del 3 i el 17 d’abril hi podrà haver públic. “No se celebraran esdeveniments massius que impliquin aglomeració i concentració de persones”, va dir Darias hores després de les declaracions de Tebas.

LaLiga compta que a finals del mes d’abril als estadis hi pugui haver un percentatge limitat de públic. “Ja fa un any, n’hem après i esperem que la tercera setmana d’abril puguem tenir un percentatge determinat de públic”, va afirmar Javier Tebas. Tot plegat dependrà de quina sigui l’afectació del virus després de Setmana Santa. “Esperem que el pic sigui menor que per Nadal i ens permetin tornar als estadis”, hi va afegir Tebas.

Final de copa

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha aigualit aquest optimisme i, de moment, ha dit que les finals de copa que s’havien de disputar el mes vinent no tindran públic: “No és adequat, ni oportú ni convenient.” Avui s’havien de reunir l’Athletic, la Real Sociedad i la FEF per tractar sobre la tornada de públic però a la trobada només es parlarà d’altres temes logístics. “Estem parlant de més de deu mil persones; no és possible”, hi va afegir Darias, que va acordar amb les comunitats autònomes una sèrie de restriccions vigents fins al 9 d’abril.

LES REACCIONS

Ja fa un any, n’hem après i esperem que la tercera setmana d’abril puguem tenir un percentatge determinat de públic
Tothom encara va amb molta precaució respecte a Setmana Santa. Haurem d’esperar
Javier Tebas
President de la lliga
Estem parlant de més de deu mil persones. No és adequat, ni oportú ni convenient
Carolina Darias
ministra de sanitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)