Copa

La final de copa Athletic-Real Sociedad, sense públic

Copa. La federació ha emès avui un comunicat al respecte. En l’escrit no fa referència a la final entre l’Athletic i el Barça del dia 17

La final de copa entre la Real Sociedad i l’Athletic Club del pròxim dia 3 d’abril a Sevilla es jugarà sense públic a les graderies. Davant els rumors sorgits en les últimes hores que assenyalaven la possibilitat de jugar aquest partit amb un aforament limitat, la federació ha emès un comunicat, on l’òrgan que presideix Luis Rubiales afirma que s’ha treballat durant aquestes setmanes en conjunt amb la Conselleria de Salut i Família de la Junta d’Andalusia, analitzant la situació sanitària i la situació de l’epidèmia a Sevilla, per valorar aquesta possibilitat, però que la situació és francament complicada.

La Ministra de Sanitat, Carolina Darias, ja va dir ahir que des del Govern es desaconsellava aquesta possibilitat, fent referència també a la final de copa entre el Barça i l’Athletic del dia 17 d’abril.

Aquesta tarda hi ha una nova reunió a Las Rozas, però sembla complicat per una qüestió de mobilitat perimetral dels aficionats no residents a Sevilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)