Europa League

Somni etern a Granada

Europa League. Els andalusos es classifiquen per a quarts en l’any del seu debut a Europa; el Vila-real soluciona el tràmit amb el Dinamo i el Tottenham de Mourinho cau eliminat a Zagreb

El Granada s’ha convertit en la gran revelació de l’Europa League. El conjunt de Diego Martínez s’ha col·locat entre els vuit millors de l’Europa League en l’any de la seva estrena a Europa. El club andalús està vivint el millor any de la seva història tot i l’exigència de la temporada, amb la disputa de tres competicions: lliga, copa i Europa League. Molts equips ha pagat car el peatge de jugar a Europa (l’Espanyol n’és l’exemple més recent), però els granadins han superat l’examen amb nota. Competeixen en la lliga; ho van fer en la copa, en què van caure eliminats en la pròrroga pel Barça, i ahir es van desfer del Molde fent bo l’avantatge de l’anada a Los Cármenes. Els noruecs van ser un rival dur, però un gol de Soldado va ser definitiu per validar la classificació tot i la derrota a camp noruec (2-1).

Més fàcil ho va tenir el Vila-real, que després del solvent triomf a Kíev (0-2), va liquidar l’eliminatòria en una primera part molt efectiva i de bon futbol gràcies a Gerard Moreno. El davanter de Santa Perpètua va signar un doblet per convertir la segona part en un pur tràmit. L’expunta de l’Espanyol ja suma 70 gols amb la samarreta del Vila-real, el segon que assoleix aquesta xifra després de Giuseppe Rossi, que en va fer 82. Gerard Moreno està en un gran moment de forma i és el far del Vila-real. De fet, les prestacions dels groguets els situen com un dels favorits per guanyar l’Europa League.

Mala nit per a Mourinho.

Qui no guanyarà aquest trofeu és el Tottenham. El conjunt de José Mourinho era un dels favorits per aconseguir l’Europa League, però va veure com el Dinamo de Zagreb, contra pronòstic, li va remuntar un 2-0 i donava la gran sorpresa dels vuitens. Els croats van forçar la pròrroga i van eliminar els londinencs amb un hat-trick de Mislav Orsic, l’heroi de la nit a Zagreb.

Arsenal-Olimpiacòs 0-1 (3-1)
Molde-Granada 2-1 (0-2)
D.Zagreb-Tottenham 3-0 (0-2)
Skakthar-Roma 1-2 (0-3)
Vila-real-Dinamo 2-0 (2-0)
Rangers-Slàvia 0-2 (1 -1)
Milan-M. United 0-1 (1-1)
Young Boys-Ajax 0-2 (0-3)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)