2a divisió FEF

Gabri Garcia

Entrenador de l’Olot

“És un bon partit per tornar a creure-hi”

Gabri Garcia busca un punt d’inflexió per al seu equip per sumar el màxim de punts dels sis que queden per disputar-se en la primera fase i afrontar amb garanties la segona i decisiva: “És un partit vital per al present i el futur de l’equip. És un duel especial, ja que necessitem tornar a tenir un motiu per seguir confiant i creient. És un partit per creure-hi de veritat i reflectir-ho en punts i resultats”, comenta l’entrenador de l’Olot, que s’ha convertit en un gestor i psicòleg del seu grup, a conseqüència del delicat moment que travessen: “Els jugadors s’han d’intentar treure aquest excés de responsabilitat i pressió, són futbolistes capaços de sortir de l’adversitat. Tenim responsabilitat perquè estem compromesos i volem sortir d’aquí, tenim capacitat, equip i jugadors per fer-ho.”

Pel que fa al rival, Gabri ho té clar: “Pots estar més a prop o més lluny de la seva idea però queda clar que obtenen resultats, rendiment i competeixen molt bé. S’han apropat a les posicions de davant i això vol dir que estan fent coses bé”, analitza el de Sallent, que respecte al fet que hi hagi públic a les grades sentencia: “Esperem que ens ajudi. La gent pot estar disgustada, preocupada i fins i tot enfadada amb mi, és normal, soc l’entrenador. Però sobretot espero que, als jugadors, els rebin com ho necessiten.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)