2a divisió FEF

Oriol Alsina

Entrenador del Llagostera

“Serà complicat sumar el punt que ens falta”

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, no vol donar per fet l’objectiu d’estalviar-se la lligueta per evitar el descens a tercera i té entre cella i cella sumar avui a Olot el punt que li falta per ser matemàtic. “Són tres punts en joc molt importants per a nosaltres, per a aquesta fase i la següent, però sobretot per mirar d’aconseguir aquest punt que ens falta, que és l’única cosa en què ens hem de centrar ara. Serà molt complicat de sumar avui, perquè si l’Olot va ser capaç de marcar tres gols a l’Andorra no vull imaginar què ens podria arribar a fer a nosaltres”, comenta Alsina, que valora la delicada situació dels olotins aquesta temporada: “És un equip que sempre juga bé i que mereix molt més del que està sumant des de l’arribada de Gabri. No els ha acompanyat la sort, però tenen grans individualitats que poden marcar la diferència.”

El tècnic d’Arenys, que tindrà les baixes de Lucas, Aleix Roig, Julen i David García, sap que adaptar-se al camp serà el més complicat de superar. “És on més patim, però si ens adaptem i estem al màxim nivell tindrem les nostres possibilitats”, assegura Alsina, que valora positivament el retorn del públic: “En aquest cas és un avantatge per a ells, que tenen una de les millors aficions de la lliga, però no ho canviaria perquè és un benefici col·lectiu del futbol.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)