2a divisió FEF

Un duel a cotes diferents

2a divisió B. Amb la presència de públic, l’Olot, cuer del subgrup A i que haurà de suar per no baixar dues categories, rep un Llagostera que somia fer-la grossa i jugar el curs vinent a la primera divisió FEF

L’Olot i el Llagostera s’enfronten avui en el duel gironí del bronze (17 h). Els dos equips arriben al partit del retrobament amb els aficionats en dues dinàmiques diferenciades. Mentre que l’Olot, cuer del subgrup A, lluita per sortir del pou i sumar el màxim de punts per afrontar la segona fase per a la permanència amb possibilitats d’evitar un doble descens, el Llagostera somia fer-la grossa aprofitant les possibilitats d’escalar fins a la tercera posició i disputar la fase d’ascens a segona A o, en el pitjor dels casos, partir en la millor posició possible en la fase d’accés a la nova primera divisió FEF. Els de la Garrotxa fa diverses setmanes que estan frenats pel que fa als resultats (set punts de 30 de possibles) i la carta del canvi d’entrenador no ha funcionat ja que només ha lligat una victòria en els sis primers partits amb Gabri Garcia (quatre de 18 punts possibles). L’equip volcànic és a cinc punts del Prat i l’Espanyol B (el seu rival en l’última jornada) i té el pitjor coeficient entre els vuit últims del subgrup A i el B, tota una desgràcia.

El Llagostera, en canvi, viu un moment dolç. Només ha perdut un partit dels últims set (12 punts de 21 de possibles), uns resultats que li han permès evitar virtualment la fase de permanència, alliberar-se i poder somiar fer-la grossa. Els llagosterencs estan en una posició preferent per classificar-se per a la primera divisió FEF i pujar un esglaó el curs vinent, però també volen esgotar les seves possibilitats de lluitar per tornar a segona A, ja que accedir a la tercera posició, seguiria sent més que possible amb una victòria avui després de l’empat (1-1) de l’Andorra amb l’Hospitalet.

3 Partits guanyats 6

6 Partits empatats 8

9 Partits perduts 4

17 Gols a favor 17

26 Gols en contra 18

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)