1a divisió

A ritme de Benzema

1a divisió. El francès marca dos gols i dona una assistència en la victòria sobre el Celta d’una bona versió del Madrid, que suma pressió a l’Atlético

Celta 1 Real Madrid 3

CELTA:Iván Villar, Hugo Mallo, Néstor Araújo, Murillo (Fran Beltrán, 83’), Aarón Martín, Renato Tapia, Denis Suárez, Brais Méndez (Chucky Ferreyra, 83’), Nolito (Augusto Solari, 71’ [José Fontan, 91’]), Iago Aspas i Santi Mina.REAL MADRID:Courtois, Lucas Vázquez, Varane, Nacho, Ferland Mendy, Casemiro, Fede Valverde, Modric, Toni Kroos (Marco Asensio, 70’), Vinicius Junior i Benzema.GOLS:0-1 (20’) Benzema. 0-2 (30’) Benzema. 1-2 (40’) Santi Mina. 1-3 (93’) Marco Asensio.ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Grogues a Denis Suárez, Renato Tapia, Nacho, Augusto Solari, Luka Modric, Toni Kroos i Vinicius Junior

El Real Madrid ha dormit a tres punts de l’Atlético de Madrid després d’haver saldat amb força eficiència la seva visita ahir a Balaídos, d’un sempre inspirat Karim Benzema que, amb el doblet d’ahir, suma 9 gols els darrers 7 partits i que, a sobre, ho va culminar entregant en safata la diana de la sentència a Marco Asensio en l’última acció del partit.

Aprofitant la bona inèrcia i sensacions del partit de dimarts contra l’Atalanta, el Madrid va sortir a Balaídos disposat a no deixar-se intimidar per un Celta que va trigar a entrar en el partit i que quan ho va aconseguir ja tenia l’aigua a casa, víctima de la connexió entre Toni Kroos i Benzemá. Després d’una gran acció de l’alemany, el golejador blanc va aconseguir obrir el marcador quan el cronòmetre tocava el minut 20 i, 10 minuts després, de nou, Benzema va aprofitar una pressió puntual de Kroos, robant per sorpresa la pilota a Renato Tapia, per posar més llenya al foc del Madrid.

Només una acció a pilota aturada, amb una centrada molt ben tocada per Denis Suárez i ben rematada amb el cap per Santi Mina, va permetre al conjunt gallec reenganxar-se a un partit que sí va intentar reflotar en la segona meitat, molt més agressiu en la pressió i aconseguint connectar millor amb un Iago Aspas que, primer, va avisar Thibaut Courtois amb un xut a baix, que el belga va saber repel·lir i que, a pocs minuts del final, va insistir amb un colpeig de falta des de la frontal que va acabar impactant a la fusta.

En un partit en línies generals molt sòlid del Madrid, un contraatac final, però, va permetre Benzemá, amb espais, posar una pilota justa perquè Marco Asensio evités ensurts d’última hora per a un equip de Zidane que no es desenganxa de la lliga.