3a divisió FEF

Només val guanyar en el derbi de la tramuntana

3a divisió. El Peralada i el Figueres s’enfronten (16.30 h) amb la necessitat dels tres punts per evitar la fase de permanència

Torna el derbi de la tramuntana. Peralada i Figueres s’enfronten aquesta tarda (16.30 h) al municipal xampanyer, en un duel, en què hi haurà públic (50% de l’aforament) i que serà al límit, amb tots dos conjunts necessitats d’una victòria que els permeti eixugar les últimes possibilitats d’acabar la primera fase en sisena posició de la lligueta i salvar-se del perill del descens. A hores d’ara, a falta de sis punts per disputar-se, cap dels dos conjunts s’escaparia de jugar la fase de permanència, i el que perdi avui quedarà condemnat matemàticament a l’esmentada fase. Un empat també els sentenciaria a tots dos, per la qual cosa només val guanyar en aquest derbi per continuar tenint possibilitats. Cap dels dos equips depèn de si mateix ara per accedir a aquesta sisena posició, en què hi són instal·lats el Vilassar i la Grama amb 27 punts, cinc més que el Peralada i sis més que el Figueres. Les possibilitats dels dos conjunts de l’Alt Empordà son simples; han de guanyar els dos partits que els queden i esperar que els rivals fallin. Un d’aquests, el Vilassar, visita avui el Banyoles (12 h), ja sense possibilitats, on també hi haurà públic; l’altre, la Grama, no sumarà aquesta jornada perquè descansa.

EL BANYOLES

Els del Pla de l’Estany reben un dels rivals dels alt-empordanesos, el Vilassar (12 h)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)