Empat frustrant del Girona B (3-3) i triomf de mèrit del Banyoles (1-0)

El filial del Girona fa el punt que li assegura l’accés a la fase d’ascens però veu com el Granollers li iguala un 3-0

El Girona B s’ha assegurat la presència a la fase d’ascens, però amb la mala sensació d’haver estat incapaç d’obtenir el triomf tot i haver situat un 3-0 en el marcador. Amb dos gols en els últims minuts, el Granollers ha trobat el premi a la millora de la segona meitat i ha acabat empatant (3-3).

En una primera part de domini i control indiscutible dels blanc-i-vermella, Pachón ha marcat l’1-0 en rematar una centrada d’Arnau des de la dreta (15’) i Ferran Brugué ha fet el segon en rebre una passada a l’espai i quedar sol davant el porter Álvaro (21’). El Granollers només ha fet un xut, tímid i des de lluny, d’Uri (41’). La segona part ha començat de la millor manera per al filial del Girona, que ha trigat pocs segons a marcar el 3-0. L’executor ha tornat a ser Pachón, que ha rematat una centrada de Ferri. Un penal per mans d’Amoedo ha significat el 3-1 d’Albert Ruiz (59’), que ha donat impuls al Granollers. En una fase d’insistència a l’àrea de Jona, els vallesans han reclamat un altre penal (66’). El Girona s’ha endarrerit i només s’ha intentat estirar en algun contraatac. El Granollers ha marcat el 3-2 en el minut 80 i, en el primer dels cinc minuts d’afegit, ha empatat. Tots dos d’Albert Ruiz, que ja havia marcat el 3-1 i que s’ha convertit en el gran protagonista.

La fe del Banyoles

El Banyoles ha obtingut un triomf de molt mèrit contra el Vilassar, gràcies a un gol de Bargalló (76’). L’equip del Pla de l’Estany ja ha fet una bona primera part. Ben posat, no ha patit al darrere –el Vilassar ha trigat 41 minuts a fer el primer xut entre els tres pals– i ha tingut oportunitats per avançar-se en el marcador, com una de Sala i dues de Pimentel. Ja en la segona, després d’una fase senes gaire perill a cap de les dues àrees, ha arribat el gol dels banyolins. Roura ha assistit Bargalló, que ha superat el porter maresmenc (76’). Els maresmencs no han trobat el camí de la reacció, i Gispert ha tingut a prop el 2-0.