2a divisió FEF

El Llagostera s’assegura la classificació per la segona lligueta abans de jugar a Olot

L’empat del Prat contra el Lleida i la derrota de l’Espanyol B garanteixen la setena posició als gironins en la primera fase

El Llagostera ja té el primer objectiu de la temporada al sac i ben lligat, i és que els gironins s’han assegurat matemàticament la classificació per la segona lligueta, que els permet no entrar en la lluita per evitar el descens a tercera divisió. Als d’Oriol Alsina, que encara han de disputar aquesta tarda el duel gironí al camp de l’Olot, només els faltava un punt per segellar aquesta fita i l’han aconseguit per la via indirecta, i és que en els partits d’aquest migdia el Prat ha empatat a casa contra el Lleida (1-1) i l’Espanyol B ha perdut al camp del Nàstic (2-0). Amb aquests dos resultats el Llagostera ja s’ha assegurat matemàticament la setena posició de la primera fase, que li donarà accés a jugar-se la classificació per la primera divisió FEF pel curs que ve, que ara passa a ser el gran objectiu dels gironins, que encara es poden permetre somiar a acabar entre els tres primers de la primera fase si guanyen aquesta tarda al camp de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)