El bitllet, amb taca

3a divisió. El Girona B s’assegura l’accés a la fase d’ascens però surt frustrat després de deixar-se empatar un 3-0 en la recta final

Girona B 3 Granollers 3

GIRONA B:Jona, Arnau, Dan Coll, Resta, Ferri, Jofre, Amoedo (Monjonell, 86’), Adri Gené (Joel Priego, 57’), Gonpi (Sulei, 57’), Ferran Brugué (Pau Víctor, 86’) i Pachón (Dawda, 76’).GRANOLLERS:Álvaro, Víctor Morales, Eloi Zamorano, Max (Dani Muela, 75’), Arnau Campeny, Ñito (Marc Gelmà, 57’), Altimira, Guillem, Uri (Muñi, 75’), Albert Ruiz i Marc Río (Siabu, 57’).GOLS:1-0 (15’) Pachón, 2-0 (21’) Ferran Brugué. 3-0 (46’) Pachón. 3-1 (59’) Albert Ruiz, de penal. 3-2 (89’) Albert Ruiz. 3-3 (91’) Albert Ruiz.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:A Gonpi, del Girona, i a Arnau Campeny, Uri i Altimira, del Granollers.COMENTARI:El Girona B es va assegurar la presència a la fase d’ascens, tot i que costava fer una lectura positiva després d’un partit estrany en què el Granollers va ser capaç d’igualar-li un 3-0, amb dos gols al límit. El filial va ser molt superior en la primera part. Pachón va fer l’1-0 en rematar una centrada d’Arnau (15’) i Ferran Brugué, el segon en rebre una passada a l’espai (21’). El Granollers no va inquietar gens Jona. No havia passat ni un minut de la segona part que Pachón va fer el 3-0. Però un penal per mans va donar ales al Granollers (59’). El Girona va recular i només es va intentar estirar en algun contraatac. I en la recta final Albert Ruiz va deixar glaçat l’equip d’Àxel Vizuete en marcar dos gols més –va fer ‘hat trick’– seguits i gairebé calcats.