2a divisió FEF

El Nàstic suma pensant en la segona fase de la lliga

2a divisió B. L’equip de Seligrat, que ja té la classificació assegurada, fa més gran la ferida de l’Espanyol, derrotat per quarta vegada consecutiva

Nàstic 2 Espanyol B 0

NÀSTIC DE TARRAGONA:Suárez, Albarrán, Bonilla (Rueda, 63’), Trilles, Ribelles (Pol Ballesteros, 63’), Fausto Tienza (Guillem Jaime, 83’), Gerard Oliva, Quintanilla, Fran Carbia (Amang, 73’), Joan Oriol i Lasso (Fullana, 63’).ESPANYOL B:Fortuño, Rubén, Nil (Omar, 70’), Tugarinov, Alejandro Pérez, Becerra, Jutglà, Pedro Torres (Villahermosa, 60’), Svensson (Nabil, 60’), Recasens, Gori (Iván Gil, 70’).GOLS:1-0 (13’) Fausto Tienza. 2-0 (23’) Carbia.ÀRBITRE:Carbonell Hernández.T.G.:Als locals Fausto Tienza, Bonilla, Ribelles, Trilles; als visitants Svensson i Becerra.T.V.:Als locals Trilles i Brugué, per vermella directa; i al visitant Sánchez (59’), per doble groga.

991 espectadors es van apropar al Nou Estadi de Tarragona més d’un any després de l’última vegada que podia rebre espectadors, i ho van fer per gaudir d’una altra victòria del Nàstic. El conjunt grana es manté ferm en la primera posició i suma punts ja pensant en l’acumulat de la segona volta ja que ja s’havia assegurat la presència en la fase que li permetrà lluitar per ascendir a la segona divisió A.

El partit va quedar prou encarrilat en el primer temps, gràcies a un embolic dins l’àrea que Fausto Tienza va empènyer al fons de les xarxes. Deu minuts després, una jugada de Tienza va significar una assistència per a Fran Carbia des de la segona línia. En el segon temps, el partit va quedar aturat, però l’Espanyol, que continua en plena caiguda lliure amb quatre derrotes consecutives, no va poder evitar una altra ensopegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)