Triomf per sobreviure

3a divisió. El Banyoles supera el Vilassar (1-0) amb un gol de Bargalló i s’aferra a les possibilitats d’aconseguir la permanència en la segona fase

Banyoles 1 Vilassar 0

BANYOLES:Bartrina, Ivan, Quimo, Nil Congost, Roura (Gispert, 80’), Ferru (Ignasi, 80’), Venzal, Toni Güell (Abel Fàbregas, 70’), Sala (Andreu, 57’), Pime i Bargalló.VILASSAR DE MAR:Román, Varese, Canelada (Romano, 36’), Edu Domingo, Eslava, Ángel, Cano, Pluvins, Pep (Miguel, 26’), Rosales i Martí Soler (Torrent, 73’).GOLS:1-0 (75’) Bargalló.ÀRBITRE:Ramírez Plaza.T.G.:Als locals Andreu i Pime; i als visitants Edu Domingo, Romano i Cano.COMENTARI:El Banyoles només podia pensar en la victòria si no volia perdre el tren de la permanència abans del canvi de fase i no va fallar. Va aconseguir tres punts que li permeten sobreviure i continuar somiant amb la salvació. A còpia d’orgull, els de Kiku Parcerisas van sortir a menjar-se el Vilassar des del primer minut, i el més just hauria estat que ben aviat els banyolins encarrilessin el partit, ja que en els primers vint minuts el Banyoles va tenir tres grans ocasions, però Sala, primer, i Pime, dues vegades, no van tenir l’encert necessari per obrir la llauna. Amb el partit més calmat el Vilassar va gaudir d’una de les úniques ocasions abans del descans amb un xut llunyà de Pluvins. Després de la represa, gairebé no hi va haver perill fins que en el minut 75 Bargalló va fer el merescut gol de la victòria local aprofitant una excel·lent assistència de Roura que dona una victòria d’or.