2a divisió FEF

Delgado encén i apaga flames

2a divisió B. L’Olot guanya el duel gironí contra el Llagostera i s’enganxa en la batalla per la permanència. Els llagosterencs esvaeixen la possibilitat de ser tercers i lluitaran per accedir a la 1a FEF

Olot 1 Llagostera 0

OLOT:Ballesté; Barnils, Alan, Genís (Joel Arumí, 74’); Soler, Masó, Vivi, Kilian; Salinas (Escoruela, 92’); Pol Prats (Samu Pinto, 80’) i Juan Delgado.LLAGOSTERA:Marcos; Aimar, Alex Marcos, Diego, Pere Martínez; Juvanteny (Pitu, 60’), Cortés; Guiu (Dieste, 46’), Gil, Maynau (Salvans, 46’); i Sascha.GOLS:1-0 (34’) Juan Delgado.ÀRBITRE:López del Amo Franco.T.G.:a Soler (42’), Masó (75’) i Kilian (83’), de l’Olot i a Diego (32’) i Dieste (53’), del Llagostera.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal d’Olot.

L’Olot va guanyar el partit que el va enfrontar amb el Llagostera en el duel gironí del bronze gràcies a una diana solitària de Juan Delgado després d’una brillant assistència de Salinas (34’), que va decantar un matx amb dues parts diferenciades. Els olotins van dominar la primera part i van oferir prou arguments per avançar-se, mentre que els llagosterencs van pressionar més i millor en el segon temps i van jugar molta més estona en terreny rival, un fet que va aportar més arribades i sensació de perill. Més d’un any després, uns 400 espectadors van tornar a gaudir del futbol a les grades del municipal per veure com el seu equip guanyava. Els tres punts permeten als de la Garrotxa enganxar-se en la lluita per la permanència pensant en la segona fase i el coeficient de punts respecte al subgrup B, però com a dany col·lateral deixen els d’Oriol Alsina sense possibilitats d’arribar a la tercera plaça per lluitar per l’ascens a segona A, tot i que es mantenen en una posició preferencial per accedir el curs vinent a la primera FEF, el nou objectiu llagosterenc després d’assegurar la permanència a la segona B (segona FEF).

El partit va començar elèctric i intens, i amb una ocasió claríssima de Pol Prats, que va rebre una passada a l’espai que el va deixar sol davant Marcos. El porter es va quedar a mitja sortida després d’una relliscada, però el de Paüls va xutar a fora incomprensiblement (3’). El Llagostera es va refer amb dues arribades de Maynau i Diego, que va rematar des del punt de penal una falta lateral executada per Cortés, una bona manera d’espolsar-se l’ensurt. El matx va entrar en una fase de maduració per part dels de Gabri. Les possessions llargues van permetre als garrotxins moure el rival a banda i banda i, a poc a poc, guanyar terreny. El premi a la paciència va arribar en el minut 34, quan Salinas va filtrar una pilota cap a Juan Delgado i el d’Elda no va perdonar i va creuar bé davant la sortida de Marcos.

En la segona part, la tendència va canviar i el Llagostera va passar a dominar i a tenir més presència en camp olotí. Dieste ho va provar des de la frontal i, després, Sascha va rematar mossegant una centrada de Salvans. Els d’Alsina van fiar-ho tot a penjar i centrar pilotes buscant Sascha, combinant mínimament o a través de l’estratègia; l’Olot, en canvi, buscava el contraatac per tancar el matx i en va tenir tres de bones a través de Pol Prats, Salinas i Escoruela, ja amb el temps acabat, totes mal executades amb superioritat numèrica i en posició clara davant Marcos. El Llagostera va tenir dues grans ocasions, una en una rematada de Sascha a centrada de Dieste que Ballesté va salvar amb uns reflexos de luxe (78’), i una altra de Cortés, en una falta directa que va marxar llepant la creueta (93’).

ELS VESTIDORS

Estic content per l’equip i per la gent que ha pogut venir al camp. Som un equip capaç de fer moltes coses bé i també de patir quan cal
El duel gironí era un bon moment per dir a tothom que estem bé i preparats per al tram decisiu
Gabri García
entrenador de l’Olot
El resultats és just i l’Olot ha estat superior, sobretot en la primera part. En la segona hem tingut més ambició i alguna ocasió clara de gol
L’Olot s’ha adaptat millor a les baixes i l’ambient que hi ha hagut ha empès el seu equip
Oriol Alsina
entrenador del llagostera
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)