2a divisió FEF

La FEF posposa l’Espanyol B-Olot de l’última jornada

Confinats. La plantilla garrotxina haurà d’estar aïllada fins el diumenge ja que Salut vol prevenir un brot dins de l’equip després dels positius recents de Xumetra i Blázquez. L’ens ha decretat que el matx es disputi el proper dimecres 31 de març a les 17h

La FEF acaba de comunicar a l’Olot i l’Espanyol B que el matx que havien de jugar els dos equips a la Ciutat Esportiva Dani Jarque el proper diumenge a les 12h, corresponent a l’última jornada de la primera fase del subgrup A, queda posposat. L’enfrontament no aturarà la resta de la jornada de diumenge ja que el duel és entre dos equips que no es juguen res més enllà de sumar més punts de cara a la segona fase per la permanència que disputaran juntament amb el Prat i l’Hospitalet contra l’Atzeneta, el Peña Deportiva, l’Oriola i el València Mestalla, els quatre pitjors del subgrup B. Per tant, al no ser un duel decisiu per les posicions de cada equip en la següent fase, aquest es podrà disputar en la nova data decretada de dimecres 31 de març a les 17h. I és que, el començament de la segona fase del campionat està previst pel següent cap de setmana, per tant, el duel s’haurà de jugar immediatament.

El cas és que Salut, a través dels rastrejadors pertinents, ha decretat el confinament de la plantilla olotina com a mesura de prevenció d’un possible brot dins de l’equip de la Garrotxa. Fa quinze dies, Xumetra va donar positiu per coronavirus i una setmana més tard Blázquez també va patir símptomes d’infecció i va acabar donant positiu, un fet que va fer saltar les alarmes. La resta de futbolistes de l’Olot han anat passant testos antígens periòdicament –un d’ells dues hores abans de la disputa de l’última partit de lliga a casa contra el Llagostera– i, fins ara, no ha sortit cap cas més positiu. La plantilla dirigida per Gabri Garcia passarà tests PCR en les properes hores i seguirà controlada a l’espera d’acabar amb un aïllament preventiu que s’allargarà fins el diumenge 28, el mateix dia que s’havia de disputar el partit.

Aquest és un nou gir de guió a la temporada de l’Olot carregada d’imprevistos i contratemps relacionats amb efectes externs que impedeixen el desenvolupament adequat del dia a dia del grup, que abans del partit contra el conjunt blanc-i-blau és cuer del subgrup A del grup tercer de segona B.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)