2a divisió FEF

El Llagostera més efectiu supera el Prat (2-0) i tanca una gran primera fase

El Llagostera ha aconseguit una victòria importantíssima contra el Prat que li permet tancar la primera fase empatat a punts amb el Lleida i el Cornellà com els més ben classificats en l’inici de la segona fase. Els d’Oriol Alsina han hagut de suar, i és que durant molts minuts qui ha generat les millors ocasions ha estat el Prat, però el Llagostera hi ha posat l’efectivitat de cara a porteria amb les dianes de Duba, a la primera part, i Sascha, al tram final.

El partit ha arrencat amb moltíssima intensitat i en els primers minuts ha estat molt més còmode el Prat. Els visitants, amb més control de la possessió, han generat perill amb xuts llunyans de Padilla i Bertomeu que, això sí, no han trobat porteria. Amb el pas dels minuts el Llagostera ha començat a carburar una mica més, però en tot moment semblava que qui tenia les idees més clares era el conjunt potablava. Els gironins, però, no han perdut la solidesa defensiva i han aprofitat al màxim les seves armes per acabar obrint el marcador abans del descans. El gol l’ha fet Duba, que ha superat Craviotto després que primer Sascha i després Guiu despengessin una pilotada llarga de Marcos.

El gol ha donat més tranquil·litat al Llagostera, però el domini a l’inici de la segona part ha continuat sent del Prat. De fet, els visitants encara han fet un pas endavant més aprofitant que el Llagostera ha tingut problemes per encadenar més de dues passades i tampoc ha trobat amb tanta facilitat a Sascha. El Prat, però, no ha aprofitat cap de les ocasions que ha tingut, sobretot les dues més clares de Marc Padilla amb un xut massa creuat i un remat de cap al travesser. De nou la falta d’encert dels visitants ha topat amb l’efectivitat dels gironins, i és que en els últims minuts ha arribat el defnitiu 2-0 amb un bon remat de cap de Sascha després d’una gran jugada de Guiu.