3a divisió FEF

El Peralada perd a Vilassar i lluitarà per no baixar

3a divisió. Victòria del Girona B (0-1) al camp del líder, el Cerdanyola, i nova derrota del Figueres a Vilatenim contra el Sant Andreu (0-3). El Banyoles juga al camp del Sants (a les 18h)

El Peralada no ha aconseguit vèncer el Vilassar i lluitar en la segona fase per una plaça al play-off d’ascens a 2a divisió FEF. De fet, els empordanesos han perdut per la mínima contra els maresmencs (1-0) i acaben la primera fase en la setena plaça, una bona posició, però, per lluitar per la permanència a la 3a divisió FEF. També en la matinal, el Girona B s’ha imposat al Cerdanyola, el líder i campió del subgrup B, per 0-1 i li retalla distància de cara a la segona fase d’ascens a 2a divisió FEF. El Figueres ha tornat a perdre a Vilatenim 0-3 i haurà de millorar molt les seves prestacions si vol salvar-se del descens a la primera catalana.

En el duel més decisiu pels representants gironins, el Peralada no ha pogut vèncer i alçar-se amb una de les posicions per lluitar pel play-off (el quart, el cinquè o el sisè lloc). I és que, els d’Albert Carbó, tot i intentar-ho en el segon temps, no han pogut impedir que una diana del local Martí Soler de falta en la primera part (15’), fos decisiva en el desenllaç del matx.

El Girona B s’ha endut els tres punts de les Fontetes, el camp del campió del subgrup B. El Cerdanyola, el millor local, ha topat amb un gran Jona, que ha aturat una pena màxima a les acaballes de la primera part. Com ha passat en diversos partits d’aquesta campanya, el filial blanc-i-vermell ha guanyat el partit en els instants finals i gràcies a una diana de Pau Víctor. Els tres punts aniran molt bé als gironins que retallen distàncies amb el líder i en la segona fase haurà de jugar-se l’ascens amb els altres tres primers del subgrup A, l’Europa, el Vilafranca i el Terrassa.

A Vilatenim, el Figueres ha perdut 0-3 contra el Sant Andreu. La Unió, que ja sabia que lluitaria en la segona fase per la permanència no ha pogut esgarrapar punts a un rival que es jugava ser tercer però que finalment ha quedat quart després que el Granollers guanyés el seu duel a la FE Grama. Les dianes de Baquero (23’) i Jorge (37’ i 62’) han evidenciat que en aquest moment, els figuerencs estan molt lluny dels millors equips del subgrup.

Per la tarda, a les 18h, el Banyoles visita el camp del Sants per tancar la primera fase de tercera. L’objectiu dels banyolins és acumular més punts per iniciar la segona fase encara vius en la lluita per evitar el descens a la primera catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)