S’allarga el patiment

3a divisió. El Peralada perd al camp del Vilassar i tanca la primera fase amb una setena posició que l’obligarà a lluitar per la permanència

Vilassar de Mar 1 Peralada 0

VILASSAR DE MAR:Monti, Varese, Fran, Borges, Edu Domingo, Eslava, Pluvins (Miguel, 88’), Xavi Torrent (Ruy Gama, 59’), Granero (Pascu, 88’), Rosales i Martí Soler (Romano, 40’).PERALADA:Aroca, Dalmau (Carles Puig, 46’), Micaló, Sergi Romero, Coro, Maxi Rosales, Èric Vilanova, Josu, Ritxi, Arnau Ortiz (Seomgyu, 87’)i Adrià Casanova (Buba, 82’).GOLS:1-0 (15’) Martí Soler.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Al local Monti i al visitant Arnau Ortiz.PÚBLIC:Uns 250 espectadors al municipal Xevi Ramon de Vilassar de Mar.

El Peralada haurà de lluitar per la permanència en la segona fase després de perdre ahir al camp del Vilassar (1-0) un duel que es va decidir molt aviat, ja que els locals es van avançar al cap d’un quart d’hora amb un gol de falta de Martí Soler i el marcador ja no es va moure més. El gol dels locals va deixar molt tocat el Peralada, que sabia que només li valia la victòria. Els xampanyers no van ser capaços de reaccionar en la primera part, però en la represa sí que van trobar la manera de fer mal a la defensa rival i generar ocasions. En va tenir moltes durant els primers minuts, i de clares, però el gol es va resistir i la falta d’encert es va fer una llosa cada vegada més gran. En els últims minuts, ja amb menys moral, l’equip va perdre profunditat i el temps es va anar consumint sense que arribés ni tan sols el gol de l’empat.