3a divisió FEF

El Granollers s’afegeix a la lluita per l’ascens amb un triomf ‘in extremis’

Els vallesans competiran amb el Cerdanyola, el Girona B, l’Europa, el Vilafranca i el Terrassa

Un gol de Ñito i un de Pau Darbra mantenen viva l’esperança del Granollers per l’ascens de categoria després de classificar-se in extremis per la lligueta que dona accés a la promoció d’ascens. Els vallesans competiran amb l’Europa, el Vilafranca, el Terrassa, del grup A; i el Cerdanyola i el Girona B del grup B per les dues primeres posicions d’una classificació en la qual aquests equips arrosseguen les seves puntuacions. Els partits seran a doble volta entre equips que no han jugat entre ells.

Qui no quedi entre els dos primers jugarà una fase de classificació contra els dos primers classificats del segon grup. Aquí hi ha entrat el San Cristóbal i el Manresa del grup A, i el Sant Andreu, el Vilassar i la Grama, del grup B; encara queda per decidir si el Castelldefels o la Pobla de Mafumet formaran part d’aquesta lligueta o de la de permanència.

Intentaran evitar el descens el Santfeliuenc, el Valls, l’Igualada, la Muntanyesa, el Peralada, el Sants, el Figueres, l’Horta i el Banyoles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)