2a divisió FEF

Un mariscal a Llagostera

2a divisió B. El debut de Juan Forlín en la victòria contra el Prat dona una alegria més al conjunt gironí, que afronta la segona fase amb optimisme

Una hora abans que el Llagotera s’enfrontés amb el Prat en l’última jornada de la primera fase, va saltar una de les sorpreses de la jornada, que en aquest cas no va tenir res a veure amb la classificació. En l’onze d’Oriol Alsina hi havia, amb el dorsal 5, Juan Forlín. El club no havia ni anunciat oficialment el fitxatge de l’argentí, que des de feia unes setmanes s’entrenava amb l’equip a petició pròpia, però arran de les nombroses baixes en defensa que tenia el Llagostera es va accelerar la seva incorporació a la plantilla. “Jo vaig demanar venir a entrenar-me per no perdre la forma i des del primer dia tothom m’ha tractat molt i molt bé. Soc agraït i tenia ganes de competir, així que quan el tècnic em va demanar si volia fitxar vaig dir que sí, per ajudar l’equip en el que fes falta”, va comentar després del partit Forlín, que destaca l’esperit de la plantilla: “He vist com s’entrena al màxim cada dia. L’equip està molt compromès i això fa que un també en vulgui formar part.”

L’argentí ja va deixar empremta el primer dia, i és que amb la seva solvència defensiva va ser una peça clau perquè el Llagostera pogués deixar la porteria a zero contra el Prat i obtenir la victòria (2-0). “Té moltíssima experiència en categories superiors, això es nota al camp, i pot jugar tant de central com de pivot. Té tots els ingredients per ser determinant en aquesta categoria i hem tingut la sort que vingués aquí, que tinguéssim una fitxa lliure i que tingui ganes d’ajudar-nos”, va comentar Alsina. I és que després de jugar quatre anys al Boca Juniors, quatre més a primera a l’Espanyol i de viure altres aventures a l’Oviedo, al Querétaro mexicà, a l’Al-Rayyan de Qatar i al Júbilo Iwata japonès, Forlín ha aterrat a Llagostera en el moment just per ajudar l’equip en la segona fase, en què els gironins parteixen com a líders del seu grup, on es jugaran l’ascens a la primera divisió FEF amb el Cornellà, el Badalona, el Lleida, l’Hèrcules, la Nucia i l’Atlètic Llevant. “Ara cada partit serà una final i hi aportaré tot el que pugui. El futbol és això: com a equip, competir al màxim; com a jugador, estar sempre a punt per aportar tot el que es pugui”, valora el nou futbolista del Llagostera, que va viure un debut somiat al municipal.

Descans benvingut

Forlín va ser clau per suplir diumenge les baixes del Llagostera, especialment les que tenia a l’eix de la defensa per la lesió de Julen Monreal i la sanció de Diego González, però en aquest sentit els gironins van rebre ahir una bona notícia amb la publicació del calendari de la segona fase, i és que descansaran en la primera jornada, que es disputarà aquest cap de setmana. D’aquesta manera, Oriol Alsina guanyarà temps per recuperar el màxim nombre d’efectius possible abans d’estrenar-se en la segona fase, l’11 d’abril al camp de l’Atlètic Llevant, que de moment tanca la classificació del grup amb set punts menys que el Llagostera després de classificar-se en aquest grup en l’última jornada.

EL PROTAGONISTA

Tothom m’ha tractat molt bé, per això quan em van demanar si volia fitxar vaig dir que sí, per ajudar l’equip en tot el que pugui
És una nova etapa. En el futbol mai deixes d’aprendre i ho faré aportant el meu gra de sorra
Juan Forlín
central del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)