3a divisió FEF

Moisés Hurtado agafa les regnes del Figueres

El Figueres ja té nou entrenador: Moisés Hurtado. El sabadellenc, de 41 anys, agafarà les regnes de la Unió a partir d’avui mateix, un cop el club ha fet oficial la seva arribada, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència a 3a divisió –la futura 3a divisió FEF– en les deu jornades que es disputaran de la segona fase. L’ex jugador de l’Espanyol serà el tercer tècnic de l’equip aquesta temporada, després que Javi Salamero presentés la seva dimissió i dilluns el club destituís Albert Parés, que va ser segon amb Salamero i es va fer càrrec de l’equip en les últimes quatre jornades de la primera fase, amb un balanç insuficient de només 3 punts.

L’aventura al Figueres serà la primera experiència en un primer equip de Moisés Hurtado, que fins ara només havia entrenat al futbol base de l’Espanyol. Es va estrenar al juvenil A la temporada 2018/19 i la temporada passada va agafar les regnes del juvenil B, que va dirigir fins aquest mes de gener quan va decidir deixar l’equip per buscar noves aventures professionals. Com a jugador Moisés Hurtado compta amb una dilatada trajectòria on destaquen els anys amb l’Espanyol, amb qui va arribar a jugar gairebé 150 partits a 1a divisió. A més, també va jugar a l’Eibar, el Granada i l’Olympiakos, abans de penjar les botes a 2a divisió A amb el Girona, on hi va estar dues temporades i es va quedar a les portes d’aconseguir l’ascens a primera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)