1a divisió

Sergio Ramos torna a lesionar-se

Real Madrid. El club blanc comunica que el jugador té una lesió muscular en el bessó intern de la cama esquerra El seu retorn als terrenys de joc és una incògnita

El Real Madrid ha anunciat una nova lesió de Sergio Ramos. “Després de les proves realitzades avui al nostre capità Sergio Ramos pels Serveis Mèdics del Real Madrid se li ha diagnosticat una lesió muscular en el bessó intern de la cama esquerra. Pendent d’evolució”, diu el comunicat. Aquesta nova lesió arriba en un moment delicat pel capità blanc que està més lluny de renovar. Acaba contracte el 30 de juny i ahir, després del partit contra Kosova, on va jugar els últims sis minuts, va atendre els mitjans i es va referir al seu futur de manera despreocupada. El Madrid comença a estar tip de les formes de Ramos i el jugador fatigat de la postura del club que només li ha ofert un any més de contracte i amb una reducció dels emoluments. Aquesta nova lesió només fa que accentuar la distància entre la direcció del club, encapçalada pel Florentino, i l’entorn del futbolista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)